Arkkitehti, tehdään ideastasi totta

Pinta antaa arkkitehtuurille muodot ja reunat, luo tilan ja tunnelman. Jotta saisit luovuudestasi kaiken irti, olemme koonneet arkkitehtonisen pinnan teknisen osaamisen ja parhaat tuotteet saman katon alle. Uudet kevytrakentamisen teknologiat saattavat olla avain juuri nyt työpöydälläsi olevaan vaativaan kohteeseen.

Lataa Surf white paper - Arkkituuri ja pinta - 3 haastetta

Rimaelementit helpottavat suunnittelua ja nopeuttavat rimojen kiinnitystä

Valmiiksi luokiteltujen ratkaisujen avulla on helppo valita kuhunkin kohteeseen sopiva tuote. Suunnittelijan ei tarvitse miettiä erikseen palosuojaluokkaa tai valita mahdollisia taustakankaita....Lue lisää >>

Rimaelementeillä luodaan hyvää akustiikkaa ja kiinnostavia pintoja

Puun käyttö rakennusten pinnoissa - niin sisällä kuin ulkonakin - on kasvanut viime vuosina ja voidaan puhua jo trendistä. Puun luonnollinen ilme miellyttää silmää ja puu koetaan lämpimäksi ja...Lue lisää >>

Ajatuksia pinnasta

Richard Tegner"Minusta luonnon omilla pinnoilla, kuten puulla, on paljon kiinnostavampi tarina kerrottavanaan kuin maalatuilla, kompakteilla pinnoilla."

-Richard Tegnér, AIX Arkitekter

 Lue lisää >>

Pinta-arkkitehtuuria

Copperhill Mountain Lodge

Copperhill Mountain Lodge on Ruotsin Åressa sijaitseva pohjoisamerikkalaisen tukkikämppäromantiikan innoittama luksushotelli. Yksi yltäkylläisen sisustuksen tärkeimpiä elementtejä on puupinta.