Bergvik Köpcentrum, Karlstad, Ruotsi 

Ruotsin Värmlannissa Karlstadissa sijaitseva Bergvik Köpcentrum modernisoitiin näyttävästi vuonna 2015. 

Sisäverhoukset toteutettiin Puucompin valkolakatuilla saarniviilupintaisilla sisäverhouslevyillä. Uusien sisäverhousten asentamisesta vastasi Interoc Akustik.

Monia erilaisia visuaalisia elementtejä sisältävä toimitus edellytti tiivistä yhteistyötä Puucompin ja Interocin välillä, sillä kaikki levyt ja kiinnitysratkaisut valmistettiin räätälöityinä asiakkaan toivomusten mukaisesti ja toimitettiin kireän asennusaikataulun mukaisesti.

      Lataa alta Surf Ideabook 2016 1/2 ja lue lisää:

 uusia ajatuksia rakennusprojektisi julkisivujen

 

Bergvik Köpcentrum, Karlstad, Ruotsi 

Puucomp_Saga_Congress_3.jpg

 

 

 

Toteutuksessa käytetyt palvelut ja tuotteet


mid surf palvelut

SURF-palvelut

  • Tekninen ja toiminnallinen suunnittelutuki
  • Tuotannon, laadun ja toimitusten valvonta
  • Dokumentointi ja asennustuki

surf.3jpg.jpg

 

SURF-tuotteet

valkolakatut saarniviilupintaiset Puucomp-sisäverhouslevyt

 

 Lue lisää Puucompin Ratkaisuista

 


 

 

Palaa takaisin SURF-referensseihin


Kauppakeskus Itis - Puucomp SURF

SURF-referenssit

Julkisivut, sisäverhous, terassit ja parvekkeet

Tutustu inspiroiviin liike-, toimitila- ja asuinkohteisiin sekä julkisiin rakennuksiin, joiden toteutamisessa olemme olleet mukana yhden tai useamman pintaratkaisun osalta.