Serlachius-museo Gösta, Mänttä - Puucomp sisäverhous

Puucomp - puuviilu GoodZoneGösta-museo sitoo puun ja taiteen yhteen 

Gösta Serlachiuksen taidesäätiön omin varoin toteutettu Gösta-paviljonki on tinkimätön taidonnäyte. Se yhdistää luontevasti innovatiivisen arkkitehtuurin miljööseen, jonka historiaan puu on aina kuulunut. Ainutlaatuisen rakennushankkeen laatutavoitteet olivat todella korkeat, ja se näkyy vaativien yksityiskohtien huolellisessa toteutuksessa.

Yksi rakennuksen helmistä on upea ravintolasali sinne johtavine portaikkoineen. Viistokattoisen tumman tilan seiniin valittiin Puucompin mustaksi vahattu tammiviilulevy. Ravintolaan johtavan portaikon kaiteet ja seinä toteutettiin mittojen mukaan työstetyistä 300 mm leveistä tammiviilutetuista sisustuslevyistä. Ne hohtavat himmeästi ja sointuvat sävyltään tilan muihin mustiin puu- ja graniittipintoihin.

Lataa Case Gösta

Serlachius-museo Gösta referenssikuvat

surf puucomp gösta referenssi - puuviilu sisäverhous

surf puucomp gösta referenssi 22222

surf puucomp gösta referenssi 8665

surf puucomp gösta referenssi 8661


 

 

Toteutuksessa käytetyt palvelut ja tuotteet


mid surf palvelut

SURF-palvelut

  • Tekninen ja toiminnallinen suunnittelutuki
  • Tuotannon, laadun ja toimitusten valvonta
  • Dokumentointi ja asennustuki
Puucomp tammiviilu - SURF

SURF-tuotteet

  • Mustaksi vahatut tammiviilulla päällystetyt Puucomp-sisäverhouslevyt

 

Lue lisää Puucompin Ratkaisuista


 

 

Palaa takaisin SURF-referensseihin


Kauppakeskus Itis - Puucomp SURF

SURF-referenssit

Julkisivut, sisäverhous, terassit ja parvekkeet

Tutustu inspiroiviin liike-, toimitila- ja asuinkohteisiin sekä julkisiin rakennuksiin, joiden toteutamisessa olemme olleet mukana yhden tai useamman pintaratkaisun osalta.