Kasavuoren päiväkoti, Kauniainen - Puucomp sisäverhous

Kasavuoren päiväkodin sisätiloissa tavoitettiin päiväkodin toimintaa tukeva kodikkuuden ja juhlallisuuden yhdistelmä. Tilat on jaettu viiteen akustisesti ja toiminnallisesti itsenäiseen soluun. Kohteen suunnitteli Arkkitehtitoimisto Lehto Peltonen Valkama Oy.

Merkittävä osa sisäpinnoista toteutettiin Puucompin saarniviilupintaisilla akustiikkalevyillä. Näin saavutettiin erittäin hyvä äänenvaimennustaso rauhallisin ja selkein pinnoin.

Aitojen puupintojen lisäksi ympäröivä luonto korostuu runsaan luonnonvalon ansiosta. Rakennuksessa on paljon lasiseiniä, -ovia, kattoikkunoita ja suuret ikkunapinnat.

Päiväkodin henkilökunta kiittää tilojen akustiikkaa. Työympäristö on meluton ja miellyttävä sekä aikuisille että lapsille. Esteettiset Puucomp-akustiikkalevyt ovat kauniita ja turvallisia, ja luovat mukavan ilmapiirin.

 

 

Kasavuoren päiväkoti referenssikuvat

Kasavuoren paivakoti aula pysty puucomp surf referenssi

Kasavuoren paivakoti ruokasali puucomp surf referenssi


 

 

Toteutuksessa käytetyt palvelut ja tuotteet


SURF-arkkitehtipalvelu

SURF-Palvelut

  • Tekninen ja toiminnallinen suunnittelutuki
  • Tuotannon, laadun ja toimitusten valvonta
  • Dokumentointi ja asennustuki

                                                                                                            

Puucomp puuviilu SURF

SURF-Tuotteet

  • Saarniviilulla päällystetyt Puucomp-akustiikkalevyt

Lue lisää Puucompin Ratkaisuista