Neste Oil pääkonttori, Espoo - Puucomp sisäverhous

Neste Oilin pääkonttori on näyttävä toimistorakennus, joka rakennettiin muiden kansainvälisten suuryritysten, kuten Nokian ja Koneen, läheisyyteen meren rannalle Espooseen. Alueen nimi on Keilalahti High-Tech Hub. Kohteen suunnitteli arkkitehti Erkki Karonen Gullichsen Vormala Arkkitehdeista.

Tavoitteena oli luoda nykyaikainen ja selkeä, Neste Oilin yrityskulttuuria heijastava toimistomiljöö, jossa työnteko olisi sekä mukavaa että tehokasta. Käytetyt materiaalit ovat suomalaisia: lakatut Puucomp-tammipaneelit antavat luonnollisen ja harmonisen vaikutelman puhtailla linjoillaan. Lisäksi valaistuksen suunnittelussa kiinnitettiin huomiota erityisesti energiatehokkuuteen.

Koska hanke oli varsin mittava, alkuvaiheessa koeasennettiin yhden kokoushuoneen paneelit, jotta nähtäisiin miltä arkkitehdin valitsema suorasyinen tammi näyttää tässä ympäristössä. Samalla hiottiin teknisiä yksityiskohtia, kuten paneeleiden ja ikkunoiden saumoja. Koko toimistotalon sisätiloihin tarvittiin 3000 m2 korkealaatuista sisustuspaneelia. 

 

Toimistotalo Neste Oil pääkonttori, referenssikuvat

puucomp surf referenssit neste oil 6053

puucomp surf referenssit neste oil 6108

puucomp surf referenssit neste oil 6241 


 

 

Toteutuksessa käytetyt palvelut ja tuotteet


SURF-palvelut

SURF-palvelut

  • Tekninen ja toiminnallinen suunnittelutuki
  • Tuotannon, laadun ja toimitusten valvonta
  • Dokumentointi ja asennustuki
SURF-tuotteet Puucomp-puuviilu

SURF-tuotteet

  • Lakattu tammiviilupintainen Puucomp-sisäverhouslevy reunalistoineen

Lue lisää Puucompin Ratkaisuista


 

 

Palaa takaisin SURF-referensseihin


Kauppakeskus Itis - Puucomp SURF

SURF-referenssit

Julkisivut, sisäverhous, terassit ja parvekkeet

Tutustu inspiroiviin liike-, toimitila- ja asuinkohteisiin sekä julkisiin rakennuksiin, joiden toteutamisessa olemme olleet mukana yhden tai useamman pintaratkaisun osalta.