Arkitekt: Skapa dina arkitektoniska ytor fritt

Ytan ger form och struktur till arkitekturen. Ytan skapar utrymmet och dess stämning. Vi har samlat det tekniska kunnandet om arkitektoniska ytskikt och de bästa produkterna under samma tak så att du kan få det bästa möjliga utfallet för din kreativitet. De nya teknologierna inom lättbyggnation kan visa sig vara nyckeln till just det krävande projekt som du håller på att arbeta med.

Arkitektoniska ytskikt - 3 utmaningar

De senaste bloggartiklarna

Innerbeklädnadsskivor - estetik och fungerande teknik

Moderna innerbeklädnadsskivor svarar effektivt på byggnaders visuella, akustiska och tekniska behov. Därför är samarbete mellan arkitekten, byggnadsingenjören, producenten och montören ytterst...Read more

Trender inom byggande och innovativa lösningar för vägg- och takbeklädnader

  Byggandet i Europa kommer att växa med en årstakt på närmare 3% de närmaste åren. Tillväxten inom bostadsbyggandet är lite större än byggandet av publika- och affärsbyggnader. De största...Read more

Ytskiktets betydelse

describe the image

"Ytskiktet betyder en hel del för mig då det har en direkt påverkan på utrymmets helhets uttryck. Ytan kan antingen stärka eller försvaga arkitekturen. "
-Richard Tegnér, AIX Arkitekter

Läs mer >>

Ytskiktets arkitektur

describe the image

Copperhill Mountain Lodge är ett lyxhotell i Åre i Sverige, inspirerat av romantiken i de nordamerikanska timmerstugorna. Träytorna är en av de viktigaste elementen i den påkostade inredningen.