<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ArborLines guide för planerare

 

Läs mer om användningen av de populära ArborLine-ribbelementen

 

Ladda ner ArborLines guide
guilde

Färdiga element begränsar inte genomförandet av dina idéer

I guiden hittar du objektsbilder på hur ribbelementen kan användas

 

Trots att ArborLine-ribbelementen är färdiga, modulära element, kan du välja elementets form beroende på ditt objekt mycket fritt. Du kan lämna din idé till oss så tänker vi ut en fungerande lösning.

 

Ribbelementen är utmärkta för objekt som kräver god akustik. Också ytformer och ribbornas djup kan varieras beroende på lokal.

Försnabba installeringen och
försäkra dig om ett gott

slutresultatet

Elementen kommer färdiga till byggplatsen, vilket gör att installationen är mycket snabb

 

Ribbelementen är redan finslipade i Puucomp Oy:s produktion - inomhus. Elementen har färdiga ytbehandlingsfärger enligt systemet OneTone och dina idéer. Tydliga installationsanvisningar medföljer.

 

Ribbelementen förpackas noggrant för att säkerställa ett snyggt resultat. Användning av ribbelement försnabbar klart installationen av ribbväggar och garanterar ett snyggt resultat.

Inblickar i guidens innehåll:

Ribbelement som rumsdelare?

Lyckas med små förändringar.

 

Ribbelementen kan genomföras så att de också är lämpliga som rumsdelare och genomskinliga ribbor utan bakgrundsstöd och akustisk duk. 

Ribbelement i hörn?

Lyckas.

 

Elementets struktur kräver snygga kantlister i hörnen. Vi levererar lister enligt överenskommelse med elementen.

ArborLine-guiden ger dig information om de olika elementens egenskaper och användningsområden. Du kan fråga oss mer om skräddarsydda lösningar.

 

surftausta

ArborLine guide