<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tuulettuva julkisivu kannattaa tehdä korkeapainelaminaatista

By Terhi Bergius

 

Julkisivuratkaisun täytyy toimia teknisesti ja täyttää tyylikkäästi rakennukselle asetetut visuaaliset vaatimukset. Sopiva ratkaisu kestää luonnollisesti sään vaikutukset, mutta on myös kätevä asentaa ja helppo hoitaa. Kun rakennetaan nykyaikainen tuulettuva julkisivu, korkeapainelaminaatin ja muiden materiaalien ominaisuuksia kannattaa verrata. 

 

Sään ja kulutuksen kestävä pinta ulkorakentamiseen

Pakkasen, sateen, tuulen, kuumuuden ja aurigon kestävä korkeapainelaminaatti kestää myös ihmisten toiminnan, sillä hyvä pinta ei myöskään naarmuunnu tai kärsi pysyviä vahinkoja urbaanissa ympäristössä tavallisten graffitien vuoksi.

 

full_Foto_Ren__Architekt_R_theli_Architektengemeinschaft_4_I

 

Esimerkiksi laadukas korkeapainelaminaattilevy FunderMax on kevyt ja joustava ratkaisu erilaisiin ulkorakentamisen kohteisiin:

  • julkisivut
  • parvekkeet
  • muut julkisivuelementit
  • näkösuojat

Koska levyjen ulkonäkö voi olla melkein mitä vain vakioväreistä eri materiaaleja muistuttaviin pintoihin ja digitaalisiin kuva-aiheisiin, arkkitehti voi suunnitella visuaalisesti vaihtelevan kokonaisuuden yhdestä ja samasta materiaalista. 

FunderMax balconies

Tarjolla on todella monipuolinen värisävyjen valikoima pastellista graafisiin ja jopa neonvärisiin pintoihin.

FunderMax rei'itetty julkisivu

 

Lisää vaihtoehtoja saadaan valitsemalla levyille kohteeseen sopivin koko ja muoto sekä kiinnitysvaihtoehto. FunderMax-levyt voidaan asentaa myös piilokiinnityksellä, toisin kuin esimerkiksi kuitusementtilevyt. Lisäksi parvekekaiteisiin ja näkösuojiin voidaan työstää valmiiksi myös erilaisia reikiä tai muita visuaalisesti mielenkiintoisia kuvioita ja yksityiskohtia.

Teknisesti FunderMax täyttää tarvittavat lujuus- ja paloturvavaatimukset. Tuote on myös CE-merkitty ja M1-sertifioitu. 

 

Tietoa rakenteesta värivalikoimaan ja hoito-ohjeisiin

FunderMax on julkaissut englanniksi sekä uuden sävyvalikoiman että teknisen oppaan. Yksityiskohtainen tekninen opas kattaa kaiken FunderMax-levyjen rakenteesta käsittelyyn, työstämiseen, käyttötapoihin, asentamiseen sekä hoitoon ja huoltoon.

New Call-to-Action

Tutustu Max Exterior -julkisivusävyjen valikoimaan!