<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Puuviilulevy akustoi kansainvälisen huutokauppasalin

By Terhi Bergius

Suomessa osataan käyttää puuta rakentamisessa ja sisustamisessa sekä perinteisillä että moderneilla tavoilla. Arkkitehtuuri on korkealaatuista myös rakennusten sisustuksessa. Monia kansainvälisen tason sisäverhouksia on hiljattain toteutettu aidolla puuviilulla pinnoitetuilla sisustuslevyillä.

Puuviilupintaisten levyjen luonnollisuus ja teknisesti parannetut akustiikkaominaisuudet luovat ainutlaatuisia ympäristöjä, joiden tunnelmaa voidaan säätää erilaisilla reunalistoilla, kiinnitysratkaisuilla ja muilla yksityiskohdilla. Alkuperäsertifioitujen puuviilujen valikoima on lähes rajaton. Tutustu myös Puucomp-referenssikohteisiin!

 

Saga Congress Centerissä onPuucompin  valkotammirimoista koottuja akustisia ja palosuojattuja kattoelementtejä.

 

Esimerkillinen Saga Congress Center

Suomen suurimpiin ja suosituimpiin kuuluva kokoustila Saga Congress Center otettiin peruskorjauksen jälkeen uudestaan käyttöön maaliskuussa 2015. Rakennuksen taidokas sisäverhous esittelee suomalaista puusepäntaitoa parhaimmillaan.

Auditoriossa ja ravintolassa on erikoiset, massiivisista valkotammirimoista kootut akustiset ja palosuojatut kattoelementit sekä valkotammiviilulla pinnoitetut seinäpanelit.

Tavoitteena oli luoda modernit tilat, jotka palvelevat kasvavaa kansainvälistä asiakaskuntaa. 900 hengen auditoriossa järjestetään huutokauppoja, kokouksia, konferensseja ja jopa konsertteja. À la carte -tasoisessa ravintolassa on tilaa yli 700 asiakkaalle.

Lue lisää kohteesta ja lataa Saga Congress Center -esite!