<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyt pinnalla - aito puuviilu sisäverhouksessa

By Terhi Bergius

 

Aito puu luo ainutlaatuista tunnelmaa vaativissakin sisäverhouksissa. Se on luonnollinen, akustisesti miellyttävä ja visuaalisesti monipuolinen valinta, joka rakentaa osaltaan ympäristönsä brändiä ja kertoo arvostuksesta rakennuksen käyttäjiä kohtaan.

 

Hyvä esimerkki ainutlaatuista arkkitehtuuria toteuttavista pintaratkaisuista on Helsingin kaupungin rakennuslautakunnan myöntämä tunnustuspalkinto Rakentamisen Ruusu, jonka saivat tammikuussa 2016 OPn uusi toimitalo Vallilassa sekä Meripaviljonki Hakaniemessä. OPn Vallilan toimitilan suunnitteli JKMM Arkkitehdit Oy.  

 

Rakentaminen kasvaa vuonna 2016

Euroconstructin mukaan rakentamisen kasvulukema Suomessa on reilut 3 %. Suurinta kasvu näyttäisi olevan uusien toimitilojen rakentamisessa. Tämä on hyvä uutinen sekä arkkitehdeille että rakentajille ja heidän alihankkijoilleen.

Kasvavassa markkinassakin laadulla on tekijänsä. Kotimaista työtä ja osaamista kannattaa suosia myös rakennusten viimeistelyssä - esimerkiksi ainutlaatuisten sisäverhousten toteuttamisessa. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat Puucomp-sisäverhouslevyt, jotka saa paloluokiteltuina, akustoivina sekä halutulla pintamateriaalilla ja viimeistelyllä, aidosta puuviilusta teknisiin viiluihin sekä laminoituihin ja maalattuihin ratkaisuihin.

 

FurCenter_10_ravintola

 

_DSC9786New Call-to-action

Lue lisää case Saga Congress Center!