<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Suunnittele julkisivut ja sisäverhoukset jotka toimivat

By Kari Hallman

Rakentamisen volyymin kasvaessa kiirekin alkaa usein kasvaa. Pintaratkaisujen laadusta ei kuitenkaan pidä tinkiä. Kauniit ja toimivat julkisivut ja sisäverhoukset nostavat rakennuksen arvoa samalla kun ne vähentävät ajan myötä siihen kohdistuvia käyttö-, hoito- ja huoltokustannuksia.

Tilastokeskuksen mukaan rakennuslupia myönnettiin joulu-helmikuussa peräti 16 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Kasvua kertyi erityisesti julkisille palvelurakennuksille myönnetyistä rakennusluvista. Asuinrakentamiseen myönnetty lupakuutioiden määrä kasvoi runsaat 15 prosenttia vuodentakaisesta.

 

Tavoitteena kaunista ja kestävää pintaa

Hyvä kasvunäkymä sekä uudisrakentamisessa että korjausrakentamisessa tarkoittaa myös enemmän toteutettavia julkisivuja ja sisäverhouksia. Me haluamme auttaa sekä arkkitehtejä että rakennusurakoitsijoita suunnittelemaan ja toteuttamaan pintaratkaisuja, jotka kestävät katseen ja toiminnallisen tarkastelun vuosienkin päästä. Siksi olemme erikoistuneet vaativien pintaratkaisujen tekniseen suunnitteluun ja asennustukeen. 

 

Liipolan_monitoimitalo_Ulkokuva_3.jpg

 

Uskon että tehty työ puhuu puolestaan. Esimerkeiksi sopivat mm. Lahden Liipolaan rakennettu monitoimitalo, jonka julkisivut on toteutettu monipuolisella FunderMax-korkeapainelaminaatilla.

 

Uusi ilme toteutettiin puuviilulevyillä

Sisäverhouksista voisi nostaa esiin moniakin hiljattain Suomessa valmistuneita kohteita, Yksi erityistä innovointia edellyttänyt kohde toteutettiin Ruotsin Karlstadissa: Bergvik Köpcentrumin sisäverhouksiin kuuluu mm. viilupinnoitetulla Puucomp-levyllä toteutettu näyttävä sisäkattorakenne. 

 

Bergvik_kattoikkuna.jpg

 Bergvik Köpcentrum, Karlstad, Ruotsi

 

Kun käytössä olevia tiloja modernisoidaan, joudutaan usein ottamaan huomioon sekä taloteknisiä seikkoja. Myös asennustyössä on omat haasteensa, joten asennettavien tuotteiden toimiva logistiikka on erityisen tärkeää. Näihin seikkoihin olemmekin panostaneet sekä tuotteiden kiinnitysten teknisessä suunnittelussa että toimituslogistiikassa.

 

Bergvik_kattorakenne.jpg

 Bergvik Köpcentrum, Karlstad, Ruotsi

 

Näistä kohteista voit lukea lisää - lataa Surf Ideabook 2016 (1/2)!

ideabook-2016-1-grey

 

Lataa Idea Book 2016