<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Toimivat sisäverhouslevyt ja ulkonäkö

By Terhi Bergius

 

Tilaan sopivien sisäverhousmateriaalien valintaan vaikuttaa aina moni seikka. Ihanteellinen ratkaisu toteuttaa rakennuksen ja sen eri osien suunnittelussa haettua tunnelmaa ja toimivuutta - kustannuksia unohtamatta.

 

Vain mielikuvitus rajoittaa sisäverhousten ulkoasua

Pintojen ulkonäkö huomataan ensin. Monipuolisten sisäverhouslevyjen avulla tilan ilmettä voidaankin muokata sen mukaan mitä rakennuksen arkkitehtuuri ja käyttö edellyttävät. Materiaalin, muotojen ja tehosteiden lisäksi sisäverhouslevyillä luotuun tunnelmaan vaikuttaa myös mm. valaistus.

 

Bergvik_kattoikkuna.jpg

Bergvik Köpcentrum, Karlstad, Ruotsi

 

Aito puu on jatkuvasti suosittu sisäverhousmateriaali. Viilupintaisen sisäverhouslevyn viimeistelyllä sen ilme ja sävy voidaan säätää juuri halutuksi. Muita luontevia pintavaihtoehtoja ovat mm. maalattu tai korkeapainelaminoitu sisustuslevy. Näin voidaan käyttää hyväksi erilaisia värisävyjä, kiiltoasteita ja kuvioita.

 

081128_elimaenkatu8_016.jpg

TeliaSonera

 

Käytä tehokeinona erilaisia levykokoja ja muotoja

Kolmiulotteinen vaikutelma saadaan aikaan monella tavalla. Sisustuslevyt voidaan leikata eri kokoihin, muotoihin tai toteuttaa esimerkiksi kaarevina. Myös kiinnitystavalla, reinalistoilla ja akustiikkarei'ityksellä saadaan aikaan mielenkiintoisia pintoja.

Lue lisää sisäverhouksesta ja lataa sarjan ensimmäinen osa!

New Call-to-action

Lataa PDF Toimivat sisäverhouslevyt  

MALMI_puucomp_surf_5

Malmin sairaala

 

IMG_9916

Helsinki-Vantaan lentoasema