Palvelut arkkitehdeille

Jotta saisit luovuudestasi kaiken irti, olemme koonneet arkkitehtonisen pinnan teknisen osaamisen ja parhaat tuotteet saman katon alle. Uudet kevytrakentamisen teknologiat saattavat olla avain juuri nyt työpöydälläsi olevaan vaativaan kohteeseen.

Vankka rakennusteknologinen osaamisemme ja aito tahtomme ratkaista tekniset haasteet auttavat sinua kunnianhimoisen arkkitehtuurin luomisessa – toteutamme mittavat suunnitelmat, ratkaisemme pienet yksityiskohdat ja parhaan lopputuloksen varmistamiseksi opastamme myös asennuksessa.

Surf on henkilökohtainen arkkitehtipalvelusi ja paikallinen asiantuntijasi. Etsimme yhdessä yksilölliset ratkaisut, joiden rakenne ja estetiikka sekä toimii että kestää. Mikä ajatuksesi onkin, me toteutamme sen.

 

Palvelut arkkitehdeille - neljä vaihetta:

1. Etsimme yhdessä pinnan, joka viestii haluamaasi tunnelmaa.

2. Valitsemme olemassa olevan teknisen toteutustavan tai suunnittelemme kokonaan uuden.

3. Huolehdimme, että materiaalit täyttävät kaikki viranomaisvaatimukset ja varmistamme, että tarvittavat sertifikaatit sekä ohjeet ovat voimassa ja käytettävissä.

4. Olemme aktiivisesti mukana projektin käytännön toteutuksessa alusta loppuun saakka.

Käytä hyväksesi pintaa syvempi tekninen ja logistinen osaaminen

Surf on Puucompin erityisesti arkkitehdeille kehittämä kokonaispalvelu. Lähtökohtanamme on aina arkkitehdin visio pinnan tunnelmasta, unohtamatta kuitenkaan rakennuttajan edellyttämiä teknisiä ja toiminnallisia vaatimuksia. Tuellamme varmistat haluamiesi visuaalisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutumisen suunnitellessasi erilaisia sisä- ja ulkopintaratkaisuja.

Huolehdimme myös tiiviistä yhteistyöstä rakennusprojektin muiden osapuolien kanssa niin, että tekniset ratkaisut toimivat ja ovat asianmukaisesti sertifioituja ja dokumentoituja. Rakennusvaiheessa vastaamme pintaratkaisujen toimivasta logistiikasta ja asentajien opastamisesta Puucompin huolella kehittämien prosessien avulla. 

Surf-arkkitehtipalvelun laatu perustuu Puucompin pohjalaiseen yrittäjähenkeen ja kekseliäiseen insinööritaitoon, tinkimättömään pintarakenteiden osaamiseen sekä suomalaisen rakennusliiketoiminnan tuntemiseen.

 

SURF tarjoaa inspiroivaa teknistä tukea arkkitehdeille:


Surf Ideabook

Lataa inspiroivia ajatuksia, oppaita sekä referenssi- ja tuote-esitteitä SURF-ideapankista

Tutustu innovatiivisiin pintaratkaisuihin pintaa syvemmältä! Ladattavat materiaalit >>

Puucomp Kasavuoren päiväkoti

Pintaratkaisut tavoitteesi mukaan

Nyt voit ideoida ja toteuttaa koko rakennuksen erilaiset pintaratkaisut yhden asiantuntevan kumppanin kanssa. SURF huolehtii yksityiskohdista, olipa kyseessä

Puucomp Itis

Referenssit

Tutustu SURF-palvelun avulla jo toteutettuihin kohteisiin Suomessa ja muissa Euroopan maissa. Lue lisää >>

 

 

Arkkitehtien ajatuksia pinnasta


Richard Tegnér

Richard Tegnér

Arkkitehti

"Minusta luonnon omilla pinnoilla, kuten puulla, on paljon kiinnostavampi tarina kerrottavanaan kuin maalatuilla, kompakteilla pinnoilla." Lue lisää >>

Tarmo Peltonen

Tarmo Peltonen

Arkkitehti SAFA

"Ennen pinnat olivat rakenteen osia, nyt ne ovat usein erillisiä ja ohuita teollisia tuotteita. On opeteltava ymmärtämään mikä on pinnan olemus: mitä se haluaa olla, mitä se voisi olla, mitä se kertoo?" Lue lisää >>