Palvelut urakoitsijoille ja asentajille

Rakennusurakoitsijana tiedät, että luotettavuus on pintarakenteiden toimittajan tärkeimpiä ominaisuuksia. Siksi otamme alusta asti työssämme huomioon rakennusurakan eri osapuolet - rakennuttajasta arkkitehtiin, rakennusliikkeistä ja -urakoitsijoista yksittäisiin asentajiin, rakennuksen loppukäyttäjien tarpeita unohtamatta.

Rakennusurakoitsijoille ja asentajille olemme asiamme osaava, joustava ja tehokas yhteistyökumppani, olipa kyseessä rakennuksen julkisivut, sisäpinnat tai terassiratkaisut.

 

Palvelut urakoitsijoille ja asentajille - kolme vaihetta:

1. Tekninen suunnittelutuki

Rakennusalan ammattilaisina tiedämme, miten vaativienkin pintojen asentamista voidaan yksinkertaistaa ja helpottaa. Olemme innovatiivinen tekninen asiantuntija, joka huolehtii osaltaan kustannustehokkaiden teknisten ratkaisujen löytämisestä projektin suunnitteluvaiheessa. Varmistamme, että ratkaisut täyttävät vaadittavat standardit ja ovat käytännössä toteuttamiskelpoisia.

2. Tuotannon ja logistiikan valvonta

Pintaratkaisujen saatavuus ei saa olla urakoitsijan ongelma. Huolehdimme siitä, että tarvittavat tuotteet valmistetaan oikeaan aikaan ja pakataan huolellisesti. Vastaamme myös siitä, että pinnat toimitetaan virheettöminä ja dokumentoituina oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Asennustyön mukaan etenevät toimitukset ovat taitolaji, jossa tarvitaan sekä täsmällisyyttä että joustavuutta. Toimitusten hallinta helpottaa urakoitsijan aikataulupaineita.

3. Asennustuki

Kokonaispalveluumme kuuluu huolehtia siitä, että pintarakenteiden asennus voidaan tehdä aikaa ja resursseja säästäen. Toimituksiin kuuluu sertifikaattien lisäksi tarvittavat käsittely- ja asennusohjeet. Koska olemme mukana jo suunnitteluvaiheessa, tiedämme että ammattitaitoiset asentajat osaavat hyödyntää tarkoituksenmukaisiksi valitut ratkaisut useimmiten ilman lisäopastusta. Varmistamme kuitenkin sujuvan työn ja opastamme asentajia tarpeen mukaan.

 

Helposti asennettavat julkisivut, sisäverhoukset ja terassit


Puucomp Kasavuoren päiväkoti

Pintaratkaisut tavoitteesi mukaan

Nyt voit toteuttaa koko rakennuksen erilaiset pintaratkaisut yhden asiantuntevan kumppanin kanssa. SURF huolehtii yksityiskohdista, olipa kyseessä

Puucomp Itis

Referenssit

Kauppakeskus Itis, Helsinki

Pohjoismaiden suurimpiin kuuluva kauppakeskus Itis uudistuu näyttävästi. Sisätilojen viihtyisyyttä korostavat Puucompin lämminhenkiset, aidolla tammiviilulla pinnoitetut sisustuslevyt. Lue lisää >>

 

Tutustu myös muihin SURF-referensseihin >>