Toteuta ideasi mukainen julkisivu, sisäverhous tai terassi

Kun haluat toteuttaa pintoja koskevan arkkitehtonisen ideasi, käytä apuna teknistä asiantuntijaa. Haemme ja luomme jatkuvasti asiakkaidemme toivomukset toteuttavia uusia pintaratkaisuja. Autamme testaamaan eri vaihtoehtoja ja löytämään tarkoituksenmukaisen toteutustavan.

Kehitämme kanssasi ainutlaatuisen ja toimivan ratkaisun vaativiinkin sisäverhouksiin, julkisivuihin, terasseihin ja parvekkeisiin sekä varmistamme ideasi toteutumisen käytännössä. Huolehdimme puolestasi myös valitun ratkaisun teknisestä ja visuaalisesta toimivuudesta, tuotannon ja toimitusten valvonnasta, dokumentoinnista ja asennustuesta.

 

 

Valitse vaikuttava pinta joka toimii


julksisivut surf hoas

Julkisivut


Julkisivu on kuori, joka sekä suojaa että julistaa rakennuksen käyttötarkoitusta ja olemusta. Materiaalivaihtoehtoja on paljon, joten idean täyttävä ja teknisesti toimiva ratkaisu on helpoin löytää yhteistyössä julkisivurakentamisen asiantuntijan kanssa.

 

Ideastasi totta - Julkisivut >>

Puucomp Kasavuori sisäverhous

Sisäverhoukset


Aitous, tunnelma, akustiikka ja turvallisuus ovat hyvän sisäverhousratkaisun ominaisuuksia. Haetko visuaalisesti korkealaatuista, akustista ja paloturvallista ratkaisua sisäseiniin ja alakattoihin? Haluatko löytää materiaalin, joka tarjoaa elämyksiä?

 

Ideastasi totta - Sisäverhoukset >>

Tarmo Peltonen

Terassit ja parvekkeet


Kaupunkimaisemaan sopivat julkiset ja yksityiset terassit ja parvekkeet vaativat materiaaleilta paljon. Siistin ja tasalaatuisen ulkonäön lisäksi säänkestävyys, helppohoitoisuus ja asennuksen kätevyys voivat ratkaista valintasi.

 

Ideastasi totta - Terassit ja parvekkeet >>