Julkisivut

Kevyt, tuulettuva julkisivu on energiatehokas ja ilmeikäs. Säänkestävät julkisivumateriaalit mahdollistavat laajojenkin pintojen elävän ja monipuolisen sommittelun. Haemme kanssasi ideaalin ratkaisun urbaaneihin kohteisiin: julkisiin tiloihin ja - rakennuksiin, liike- ja toimitiloihin sekä asuinrakennuksiin.

Julkisivupinnan valinta on yhdistelmä tunnetta ja tietoa. Materiaalin ja teknisen toteutustavan valinta vaikuttavat välittömien rakennuskustannusten ohella myös mm. tuleviin huolto- ja korjaustarpeisiin sekä rakennuksen käyttökustannuksiin.

Tästä huolimatta voit yhdistellä eri materiaaleja, värejä ja pintakuvioita ja jättää teknisten ratkaisujen suunnittelun ja asennusohjausvastuun Surf arkkitehtipalvelun huoleksi. Näin vapautuneen energian voit käyttää uusien ideoiden jalostamiseen.

 

 

SURF arkkitehtipalvelun julkisivutuotteet


FunderMax SURF Hoas Jätkäsaari Fundermax

FunderMax on arkkitehdin unelma

Kun haluat monipuolisen kevyen julkisivulevyn jonka pintakuvion, perforoinnin ja kiinnitystavan voi valita vapaasti, valitse FunderMax. FunderMax on laminoitu julkisivulevy jolla voit säätää rakennuksen ilmettä lähes rajattomasti. Hehkuvien värien lisäksi voit rakentaa julkisivun ilmeen esimerkiksi digitaalisesta kuvasta.

 

Lue lisää FunderMax-tuotteista >>

 

Prodema ProdEX julkisivu Prodema

ProdEX on moderni puujulkisivu

Aito puujulkisivu, joka kestää aikaa ja säätä. Laminoiduissa ProdEX-ulkoverhoilulevyissä on säänkestävä puuviilupinta joka elävöittää nykyaikaista kaupunkiarkkitehtuuria sekä julkisissa, kaupallisissa että asuinkiinteistöissä.

 

Lue lisää ProdEX-tuotteista >>

arborline.png

Arborline-logo-155928-edited.png

 

 

ArborLine Massive tuo vaihtelua ja vivahteita visuaaliseen ilmeeseen

 

Valmis massiivipuurimaelementti on Ilmeikäs ja tyylikäs lisä ulkoseinien vuorauksiin. ArborLinessa rimajako ja -koko ovat vapaasti valittavissa. Korosta vaikka yksityiskohtia eri puulajeilla. Voit valita myös eri pintakäsittelyjä sekä maalattuna värit One Tone -järjestelmän mukaan. Myös kaareviin kohteisiin.

 

Lue lisää ArborLine-tuotteista >>


 

 

SURF arkkitehtipalvelun toimittamia julkisivuratkaisuja


HOAS Jätkäsaari SURF pintaratkaisu

HOAS Jätkäsaari, Helsinki

Fundermax-julkisivu

Paitsi upeaa pinta-arkkitehtuuria, on Jätkäsaaren merenrantakohteessa painotettu myös julkisivun pitkää elinkaarta ja turvallisuutta. Julkisivulevyt on kiinnitetty FunderMaxin Lap Sidings -järjestelmällä.

Palvelukeskus Majakka - ProdEX julkisivu SURF

Palvelukeskus Majakka, Vaasa

ProdEX-julkisivu

Toimiva, valoisa ja viihtyisä palvelukeskus suunniteltiin ja rakennettiin tulevaisuuden huoltokustannukset huomioiden. Julkisivuihin haluttiin puun lämpöä, joka ilahduttaa silmää säästä riippumatta.