Sisäverhoukset ja akustointi

Sisäverhous on kuin pysyvä lavastus, jonka valinnassa tilan käyttötarkoitus ohjaa valintoja. Julkisen tilan, liiketilan ja toimitilan sisustusratkaisun on useimmiten oltava paitsi näyttävä, myös toiminnallinen: akustiikka, kestävyys ja turvallisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Sisustusmateriaalit vaikuttavat myös rakennus- ja ylläpitokustannuksiin, joten optimaalinen sisustuslevy ja kokonaisratkaisu kannattaa hakea yhdessä sisustusrakentamisen asiantuntijan kanssa.

Haetko visuaalisesti korkealaatuista, akustista ja paloturvallista ratkaisua sisäseiniin ja alakattoihin? Voit valita korkealaatuisen sisustuslevyn pintamateriaalin aidosta puuviilusta maalattuun, öljyttyyn tai laminoituun ja toteuttaa vaativatkin muodot, pintakuvioinnit ja kiinnitystavat yhteistyössä innovatiivisen teknisen suunnittelupalvelumme kanssa. Saat myös persoonalliset akustiikkalevyt haluamallasi pinnalla ja perforoinnilla.

OneTone yhtenäistää sisäverhouksen sävyt

Uusi sisäverhouskomponenttien sävyjenhallintajärjestelmä OneTone säästää sekä suunnittelijan että toteuttajan aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Puucomp on mukana OneTone-verkostossa, joten kaikki sisäverhouslevyt voidaan nyt toimittaa osaksi halutun sävyistä sisustuskokonaisuutta.

Lue lisää OneTonesta!

SURF arkkitehtipalvelun sisäverhoustuotteet


puucomp puuviilu surf mid Puucomp

Puucomp on aito akustiikka- ja sisustuslevy

Monipuolinen Puucomp-levy on lämmin ja akustinen ratkaisu vaativiinkin sisäverhouksiin. Voit luoda ainutlaatuisen pintasi valitsemalla sopivimman sadoista sertifioiduista puulajeista ja pintakäsittelyvaihtoehdoista.

 

Lue lisää Puucomp-tuotteista >>

 

surf-puucomp-saga-004582-edited.jpg

 

Arborline-logo.png

 

ArborLine rimaelementit ja lautapaneelit. Valmiiksi testattuja, modulaarisia ratkaisuja

 

Kolme eri tuotetta erilaisiin käyttötarkoituksiin: Massive, A2 ja Plank. Nämä rimaelementit ja lautapaneelit tuovat hienon ja vaihtelevan lisän julkisten kohteiden verhouksiin. Hyviä vaihtoehtoja etenkin vaativiin akustiikkakohteisiin. 

Elementeissä on helposti asennettava modulaarinen rakenne sekä valmiiksi paloluokiteltuja ratkaisuja. Runsaasti materiaali- ja värivaihtoehtoja.

 

Lue lisää ArborLine-tuotteista >>


 

 

SURF arkkitehtipalvelun toimittamia sisäpintaratkaisuja


Malmin sairaala Puucomp sisäverhous

Malmin sairaala, Helsinki

Puucomp-puuviilu

Valkoiseksi maalatut ja pyökkiviilulla pinnoitetut akustoivat sisustuslevyt rauhoittavat päivystyssairaalan tunnelmaa. Myös aulan taideteos on maalattu Puucompin koivuviilulevyille.

mid kauppakeskus itis puucomp sisaverhous

Kauppakeskus Itis, Helsinki

Puucomp-puuvillu

Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Itis uudistuu näyttävästi. Sisätilojen viihtyisyyttä korostavat Puucompin lämminhenkiset, aidolla tammiviilulla pinnoitetut sisustuslevyt.

mid kasavuoren paivakoti aula

Kasavuoren päiväkoti, Kauniainen

Puucomp-puuviilu

Rauhallisten ja selkeiden sisäpintojen erittäin hyvä äänenvaimennustaso saavutettiin Puucompin saarniviilupintaisilla akustiikkalevyillä. Samalla päiväkodin sisätiloissa tavoitettiin toimintaa tukeva kodikkuuden ja juhlallisuuden yhdistelmä.