Terassit ja parvekkeet

Laadukas puukomposiitti sopii oivallisesti lattiamateriaaliksi vaativien kohteiden terasseille ja parvekkeille. Olipa kyseessä julkiseen, kaupalliseen tai yksityiseen käyttöön tarkoitettu ulko-oleskelutila, terassiratkaisun tai parvekelattian huoliteltu ulkonäkö, helppohoitoisuus sekä sään- ja kulutuksenkestävyys maksavat itsensä nopeasti takaisin.

Ammattikäyttöön sopiva terassijärjestelmä on helppo asentaa ja tarvittaessa myös purkaa. Arkkitehtia ja loppukäyttäjää ilahduttavat myös useiden väri- ja mallivaihtoehtojen tarjoamat mahdollisuudet luoda ainutlaatuisia säänkestäviä lattiapintoja, jotka paitsi näyttävät, myös tuntuvat hyvältä.

 

 

SURF arkkitehtipalvelun terassijärjestelmät


twinson terassi paljain jaloin

Twinson

Twinson on täydellinen terassiratkaisu

Haluatko siistin ja helppohoitoisen terassin tai parvekelattian? Suomen sääolosuhteet vaativat materiaalilta paljon. Twinson on ainutlaatuinen puukomposiittijärjestelmä, joka sopii sekä urbaaniin ympäristöön että rantamaisemiin. Valitse omasi ilmeikkkäistä väreistä ja kahdesta lautamallista.

 

Lue lisää Twinson-tuotteista >>


 

 

SURF arkkitehtipalvelun toimittamia terassiratkaisuja


Palvelukeskus Majakka - Twinson-terassi

Palvelukeskus Majakka, Vaasa

Twinson-terassi

Palvelukeskuksen osittain katettu sisäpiha tarjoaa miellyttävän mahdollisuuden ulkoilemiseen ja virkistäytymiseen. Kovaan ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetun terassin materiaaliksi valittiin Twinson Plus -puukomposiittijärjestelmä.

twinson terassi puukomposiitti paljain jaloin

Lakka Kivitalo Kaj Stenvall, Kokkolan Asuntomessut 2011

Twinson-terassi

Yksityiskodin pelkistetty meriterassi rakennettiin leveistä, aprikoosinvärisistä Twinson Plus -lankuista. Ne luovat perheen terassielämälle rauhallisen ja mukavan, paljaallekin jalalle sopivan pohjan.