Bra Dag Café, Uumaja - Puucomp sisäverhous

Umeå Bra Dag Cafe Puucomp

Bra Dag Café on uusi, viihtyisä kohtaamispaikka Uumajassa. Se sijaitsee MVG Gallerian -kauppakeskuksessa, jota uudistetaan ja laajennetaan parhaillaan Uumajan keskustassa. Kauppakeskuksessa on tarkoin harkittu valikoima liikkeitä ja kahviloita neljässä kerroksessa.

Uusi kahvila sisustettiin Puucompin sisäverhouslevyillä, jotka on viimeistelty eksoottisella, kovalla ja koristeellisella Wengellä pinnoitetulla teknisellä viilulla. Sisäverhouslevyt Bra Dag Caféen valitsi kohteen suunnitellut Tirsén & Aili Arkitekter arkkitehti Martin Hällerin johdolla.

Martin ihastui Puucomp-levyjen huolelliseen viimeistelyyn. Hänen mukaansa Puucomp oli myös erittäin palvelualtis, kun levyjen lopullista designia sekä asentamista yksinkertaistavia teknisiä yksityiskohtia hiottiin yhdessä.

Myös kahvilan omistaja ja asiakkaat ovat tyytyväisiä uuteen sisustukseen, jossa tyylikäs kokonaisuus syntyy seinälevyjen, lattian sekä muiden yksityiskohtien yhteen sopivasta ilmeestä. Materiaalien yhdistelmä luo kahvilaan miellyttävän ilmapiirin.

Laatutuotteiden lisäksi Puucompin eduksi nousi se, että levyt tuotettiin ja toimitettiin todella nopeasti suoraan Kristiinankaupungissa sijaitsevalta tehtaalta. Ei siis ole yllätys, että Martin Häller suunnittelee jo muidenkin MVG Gallerian osien sisustuamista Puucompin aidolla puuviilulla päällystetyillä sisäverhouslevyillä.

Bra Dag Café referenssikuvat

Umeå Bra Dag Cafe Puucomp 

Umeå Bra Dag Cafe Puucomp

Umeå Bra Dag Cafe Puucomp

Umeå Bra Dag Cafe Puucomp

Umeå Bra Dag Cafe Puucomp

 

Toteutuksessa käytetyt palvelut ja tuotteet


mid surf palvelut

SURF-palvelut

  • Tekninen ja toiminnallinen suunnittelutuki
  • Tuotannon, laadun ja toimitusten valvonta
  • Dokumentointi ja asennustuki
Puucomp tekninen Wenge - SURF

SURF-tuotteet

  • Tekniset Wenge-viilulla päällystetyt Puucomp-sisäverhouslevyt

 

Lue lisää Puucompin Ratkaisuista


 

 

Palaa takaisin SURF-referensseihin


Kauppakeskus Itis - Puucomp SURF

SURF-referenssit

Julkisivut, sisäverhous, terassit ja parvekkeet

Tutustu inspiroiviin liike-, toimitila- ja asuinkohteisiin sekä julkisiin rakennuksiin, joiden toteutamisessa olemme olleet mukana yhden tai useamman pintaratkaisun osalta.