Hotelli Golden Tulip

Vahvuutena läheinen asiakassuhde, yhteistyö arkkitehdin kanssa sekä korkealaatuiset ja kustannustehokkaat ratkaisut.

"Arkkitehti halusi jäljitellä lautaseinää 20 cm leveillä levyillä. Ehdotimme kuitenkin 60 cm leveyden käyttämistä - kun levyihin ajettiin urat 20 cm välein, näyttivät ne aivan siltä kuin piti, mutta ne oli helpompi ja nopeampi asentaa. Tämä vähensi merkittävästi kustannuksia. Kolmenkymmenen vuoden kokemus alalta ja kymmenen vuotta yhteistyötä Puucompin kanssa merkitsevät, että löydämme nopeasti uusia ratkaisuja, jotka tekevät levyjen asentamisesta entistäkin tehokkaampaa. Päällystimme muun muassa paloa hidastavat ovet viilutetuilla alumiinilevyillä.

Golden Tulip Innin 1600 m2 urakka on meille melko tyypillinen. Siinä yhdistyi kaikki mitä hyvään projektiin kuuluu - läheinen asiakassuhde ja yhteistyö arkkitehdin kanssa sekä korkealaatuiset että fiksut ja kustannustehokkaat ratkaisut. Unohtamatta tietysti sitäkään, että levyt olivat työmaalla juuri oikeaan aikaan."

Tony Ståhl 
Kvalitetsbygg och Inredning AB

 

golden tulip P1000365

 

Golden Tulip Inn Delft

Delftin Tulip Inn -hotellin omistaa IKEAn emoyhtiö, Inter IKEA Systems B.V. Toiminnasta vastaa kuitenkin Golden Tulip Hospitality Group, jolla on yli 900 hotellia yli 50 maassa. Hotellin 140 huonetta ovat erityisesti IKEA Concept Centerin vierailijoiden käytössä. Vieressä sijaitsevassa Concept Centerissä on harjoittelu- ja koulutustiloja sekä kokonainen tavaratalo, jossa ympäri maailmaa tullut IKEAn henkilökunta voi kokeilla osaamistaan ja oppimiaan uusia työmenetelmiä. Pohjoismaiseen tyyliin sisustetuissa hotellihuoneissa on tavoiteltu mahdollisimman kodinomaista tunnelmaa.

 

golden tulipP1000396

Toteutuksessa käytetyt palvelut ja tuotteet


mid surf palvelut

SURF-palvelut

  • Tekninen ja toiminnallinen suunnittelutuki
  • Tuotannon, laadun ja toimitusten valvonta
  • Dokumentointi ja asennustuki
Puucomp tammiviilu - SURF

SURF-tuotteet

Puuviilulla päällystetyt ja uritetut Puucomp-sisäverhouslevyt  

 

Lue lisää Puucompin Ratkaisuista                            


 

 

Palaa takaisin SURF-referensseihin


Kauppakeskus Itis - Puucomp SURF

SURF-referenssit

Julkisivut, sisäverhous, terassit ja parvekkeet

Tutustu inspiroiviin liike-, toimitila- ja asuinkohteisiin sekä julkisiin rakennuksiin, joiden toteutamisessa olemme olleet mukana yhden tai useamman pintaratkaisun osalta.