Kauppakeskus GoodZone, Moskova - Puucomp sisäverhous

Puucomp - puuviilu GoodZoneMoskovan uusi kauppakeskus GoodZone valitsi Puucompin viilulevyt

Moskovaan keväällä 2014 valmistunut upea kauppa- ja vapaa-ajankeskus GoodZone on viimeistelty Puucompin valmistamilla viilupintaisilla sisäkattolevyillä. Korkealuokkainen viihtymiskeidas on yksi harvoista nopeasti kasvavalle ylemmälle keskiluokalle suunnatuista kauppakeskuksista Venäjällä.

Valtteina sijainti, tarjonta ja laadukas ympäristö

Kilpailu sekä hyvistä liikerakentamisen paikoista että rakennustuotteiden toimituksista on Moskovassa kovaa. Itävaltalainen kiinteistökehittäjä Immofinanz onnistui ja rakennutti kaupungin eteläisen liikenteen solmukohtaan kauppa- ja huvittelukeskuksen, jossa rakentamisen laadusta ei tingitty kovissa kustannuspaineissakaan.

Rakennukseen haluttiin välttämättä tyyliin sopivat puiset alakatot. Kovan kansainvälisen kilpailun voitti Puucomp yhdessä paikallisen kumppaninsa Unikomin kanssa. Kohteeseen asennettiin yhteensä yli 14.000 m2 aidolla pyökkiviilulla pinnoitettuja alakattolevyjä otsalevyineen ja erikoisprofiileineen.

Hallittu kokonaisuus detaljeista joustaviin toimitusaikoihin

Suurtoimitus venäläiseen rakennuskohteeseen oli Puucompille todella iso asia. Voiton takasi kilpailukykyinen kokonaispalvelu laadukkaine tuotteineen ja joustavine toimitusaikoineen. Merkitystä oli myös Puucompin kyvyllä kehittää juuri tähän kohteeseen haluttu erikoinen Z-profiililista alakattoasennusta varten.

Toimituksen pääosa, yli 13.000 m2, oli osaksi sileitä ja osaksi akustiikkaperforoituja pyökkiviilutettuja sisäkattolevyjä. Osa levyistä varustettiin kattoon upotettavia valaisimia varten. Lisäksi valmistettiin noin 10 kilometrin verran sileitä ja osaksi taivutettuja pyökkiviilupintaisia otsalevyjä.

GoodZone sijaitsee erinomaisella paikalla Moskovan eteläisellä hallintoalueella kaupunkiin johtavien kolmen pääkulkuväylän läheisyydessä. Se palvelee merkittävää osaa kasvavan kaupungin 12 miljoonasta asukkaasta. Kauppakeskuksen pinta-ala on 56.000 m², ja se jakaantuu lähes 200 liiketilan kesken tarjoten korkealaatuisia ja monipuolisia kaupan, viihteen sekä kauneus- ja ravintola-alan palveluita. 

Kauppakeskus Goodzone referenssikuvat

surf puucomp goodzone referenssi - puuviilu sisäverhous

surf puucomp goodzone referenssi 22222

surf puucomp goodzone referenssi 8665

surf puucomp goodzone referenssi 8661


 

 

Toteutuksessa käytetyt palvelut ja tuotteet


mid surf palvelut

SURF-palvelut

  • Tekninen ja toiminnallinen suunnittelutuki
  • Tuotannon, laadun ja toimitusten valvonta
  • Dokumentointi ja asennustuki
Puucomp tammiviilu - SURF

SURF-tuotteet

Pyökkiviilulla päällystetyt Puucomp-sisäkattolevyt otsalevyineen ja reunalistoineen  

 

Lue lisää Puucompin Ratkaisuista   
                         


 

 

Palaa takaisin SURF-referensseihin


Kauppakeskus Itis - Puucomp SURF

SURF-referenssit

Julkisivut, sisäverhous, terassit ja parvekkeet

Tutustu inspiroiviin liike-, toimitila- ja asuinkohteisiin sekä julkisiin rakennuksiin, joiden toteutamisessa olemme olleet mukana yhden tai useamman pintaratkaisun osalta.