Kauppakeskus Itis, Helsinki - Puucomp sisäverhous

Puucomp - puuviilu ITISAidot tammiviilulevyt korostavat Itiksen uutta tunnelmaa.

Kaarevasta lasikatteestaan tunnettu Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Itis on lisännyt viihtyisyyttään merkittävästi. Ylelliset sisustusmateriaalit, kuten aito tammi ja lasi luovat ainutlaatuista, valoisaa mutta lämmintä tunnelmaa täysin uudistuvassa valtavassa kauppakeskuksessa. Uudistus on toteutettu vaiheittain, ja kauppakeskus on ollut avoinna koko remontin ajan.

Valoisuuden ja hohtavien materiaalien lisäksi sisustukseen haluttiin lämpöä. Sopiva ratkaisu löytyi Surf arkkitehtipalvelun toimittamista aidolla tammiviilulla pinnoitetuista sisustuslevyistä. Kauppakeskuksen keskeiset käytävät ja sillat verhoiltiin Puucompin valmistamilla seinä- ja alakattolevyillä.

Lue lisää kohteen suunnittelusta: Surf Ideabook 1/2014!

 

Ideaali sisäverhousratkaisu löytyi yhteistyöllä

Itiksen sisustuslevyratkaisu syntyi tiiviissä yhteistyössä projektin eri osapuolien kanssa. Kohteen suunnittelusta vastasi Parviainen Arkkitehdit Oy. Kauppakeskukseen suunniteltiin seinä- ja alakattolevyjen tekninen toteutus reunalistoineen. Puucompin sertifioituja viilumalleja vertailtiin yhdessä arkkitehdin kanssa, ja reunalistoihin suunniteltiin helposti asennettava ja viimeistellyn tunnelman tuova rakenne. Malliasennuksen avulla todennettiin ratkaisun tekninen toimivuus ja asennettavuus. SURF huolehti myös Puucomp-sisustuslevyjen tuotannon ja toimitusten aikataulutuksesta ja valvonnasta sekä dokumentoinnista ja asennusohjeista.

Sisäverhouslevyjen asennuksesta vastannut Timo Savolainen Oivatuote Oy:stä vahvistaa, että hyvä yhteistyö projektin eri osapuolien kanssa alkoi jo sisäpintoihin tarvittavia levyjä valittaessa.
Kokenut sisärakentamisen ammattilainen arvostaa kokonaispalvelua, joka sisälsi asennusta helpottavan tuotesuunnittelun ja joustavat toimitukset asennustyön edetessä. Ympäristöönsä loistavasti sopivat tasalaatuiset sisustuslevyt ovat myös asentajan ylpeydenaihe.

Valtava kauppakeskus Itis (entinen Itäkeskus) on muuttumassa kolmevuotisen uudistamisprojektin ansiosta Pohjoismaiden johtavaksi kauppakeskukseksi, kaikilla mittareilla mitattuna. Vuonna 2011 alkanut laaja uudistusprojekti parantaa kauppakeskuksen viihtyvyyttä mm. pintamateriaaleja vaihtamalla. Lisäksi uutta liiketilaa kansainvälisille ja kotimaisille brändeille valmistuu 11 000 m2. Uudistus on täysin valmis vuonna 2014.

 

 

Kauppakeskus Itis referenssikuvat

surf puucomp itis referenssi - puuviilu sisäverhous

surf puucomp itis referenssi 22222

surf puucomp itis referenssi 8665

surf puucomp itis referenssi 8661

surf puucomp itis referenssi 8641

surf puucomp itis referenssi - puuviilu sisäverhous

surf puucomp itis referenssi - puuviilu sisäverhous


 

 

Toteutuksessa käytetyt palvelut ja tuotteet


mid surf palvelut

SURF-palvelut

  • Tekninen ja toiminnallinen suunnittelutuki
  • Tuotannon, laadun ja toimitusten valvonta
  • Dokumentointi ja asennustuki
Puucomp tammiviilu - SURF

SURF-tuotteet

  • Tammiviilulla päällystetyt Puucomp-sisäverhouslevyt reunalistoineen                              

     Lue lisää Puucompin Ratkaisuista


 

 

Palaa takaisin SURF-referensseihin


Kauppakeskus Itis - Puucomp SURF

SURF-referenssit

Julkisivut, sisäverhous, terassit ja parvekkeet

Tutustu inspiroiviin liike-, toimitila- ja asuinkohteisiin sekä julkisiin rakennuksiin, joiden toteutamisessa olemme olleet mukana yhden tai useamman pintaratkaisun osalta.