Lakka Kivitalo, Kokkola - Puucomp sisäverhous ja Twinson terassi

Vuoden 2011 Kokkolan Asuntomessujen pääkohde oli Lakka Kivitalo Kaj Stenvall. Yksityiskodissa estetiikka ja akustiikka ratkaisivat tärkeimpien oleskelutilojen kattomateriaalin. Meriterassin materiaaliksi valittiin tammilankkua muistuttava kestävä ja jyhkeä puukomposiittijärjestelmä Twinson Terrace +.

Tavoiteltu ainutlaatuinen tunnelma ja pehmeä äänimaisema kodin olohuoneessa ja vanhempien makuuhuoneessa syntyi Puucompin tammiviilupintaisilla ja akustiikkarei’itetyillä sisustuslevyillä. Messutalon suunnitteli kajaanilainen arkkitehti Jukka Haataja, ja sisustuksesta vastasi kokkolalainen designer Maria Kivijärvi.

Viilupintainen, akustisesti korkealaatuinen kattojärjestelmä sopii myös uniikkeihin yksityiskoteihin. Tämäkin projekti suunniteltiin yksilöllisesti haluttujen visuaalisten ja toiminnallisten ominaisuuksien mukaan, millintarkkaa mitoitusta ja kohteeseen hienosäädettyä asennusjärjestelmää unohtamatta.

Avaran kodin aidolla tammella täydennetty tunnelma jatkuu olohuoneesta suoraan näkyvällä meriterassilla. Leveät, vaaleat Twinson Terrace + -laudat muistuttavat olohouneen tammilankkulattiaa. Pelkistetty, helppohoitoinen ja tyylikäs Twinson-terassi sisustettiin messujen ajaksi rennosti ja helposti muunneltavaksi. Sisustuksen suunnitteli koko messukohteeseen Maria Kivijärvi.

 

 

Lakka Kivitalo Kaj Stenvall referenssikuvat

Lähikuva Twinson terassista kohde 28 Kokkola

Asuntomessut Kookkola Twinson ja Puucomp (6)

Terassielämää Twinson terassilla kohde 28 Kokkola

Twinson terassi kohde 28 Kokkola


 

 

Toteutuksessa käytetyt palvelut ja tuotteet


SURF-palvelut

SURF-Palvelut

  • Tekninen ja toiminnallinen suunnittelutuki
  • Tuotannon, laadun ja toimitusten valvonta
  • Dokumentointi ja asennustuki                                                                                   
SURF Puucomp puuviilu

SURF-Tuotteet

  • tammiviilupintaiset, akustiset Puucomp-sisäkattolevyt
  • puukomposiittiterassi Twinson Plus -terassijärjestelmällä

Lue lisää Puucompin Ratkaisuista


 

 

Palaa takaisin SURF-referensseihin


Kauppakeskus Itis - Puucomp SURF

SURF-referenssit

Julkisivut, sisäverhous, terassit ja parvekkeet

Tutustu inspiroiviin liike-, toimitila- ja asuinkohteisiin sekä julkisiin rakennuksiin, joiden toteutamisessa olemme olleet mukana yhden tai useamman pintaratkaisun osalta.