Rakennusvirasto, Västerås - Puucomp sisäverhous

mid surf puucomp vasterasRuotsalaisen Västeråsin kaupungin rakennusvirasto remontoitiin kokonaan vuonna 2013. Tavoitteena oli valoisa ja moderni työympäristö. Puucomp toimitti kohteeseen koivuviilupintaiset sisustuslevyt sekä sisäovien ja integroitujen kirjahyllyjen koivuvanerilevyt.

Lotta Lindstam Västeråsin kaupunkisuunnitteluosastolta kertoo millaisia näkemyksiä heillä oli uuden toimiston suunnitteluvaiheessa: "Visiomme oli toimisto, missä tulemme lähemmäksi toisiamme sekä koetun että mitattavan etäisyyden suhteen. Läpinäkyvä toimisto, jossa tulemme toisillemme näkyviksi samalla kun ympäristö mahdollistaa työrauhan ja keskittymisen yksilöllisiin tehtäviin."

Harmoninen ja toimiva sisustus

Asiakkaan toivomusten perusteella kaikki toimiston puuosat suunniteltiin ja valmistettiin yhtenä kokonaisuutena. Seinäpaneelit, ovet ja kirjahyllyt muodostavat yhdenmukaisen kokonaisuuden, koska ne on valmistettu samasta puulajista - lähes samasta puunrungosta.

Lotta Lindstam on tyytyväinen: "Halusimme leikkisyyttä, mutta harkitusti sopeuttaen jotta kokonaisuus istuu Västeråsin kaupungintalon tyyliin. Tavoitteena oli toimisto, joka on moderni ja ajaton. Materiaalien on luotava lämmintä valoa ja avoimuuden tunnetta. Haimme sisustuksella myös rauhaa ja harmoniaa. Akustinen ympäristö on meille tärkeä työturvallisuustekijä. Hyvän suunnittelun tuli toteutua kaikissa vaiheissa."

"Sisustusvalintojen käyttäjäystävällisyys oli ratkaisevaa. Äänen ja valon lisäksi hyvä suunnittelu on meille olennaista. Olemme erittäin tyytyväisiä!"

 

 

Rakennusvirasto Västerås referenssikuvat

puucomp vasteras surf 001

puucomp vasteras surf 003

puucomp vasteras surf 004

puucomp vasteras surf 005

 

 


 

 

Toteutuksessa käytetyt palvelut ja tuotteet


mid surf palvelut

SURF-palvelut

  • Tekninen ja toiminnallinen suunnittelutuki
  • Tuotannon, laadun ja toimitusten valvonta
  • Dokumentointi ja asennustuki
Västerås rakennusvirasto Puucomp sisustuslevyt

SURF-tuotteet

  • Koivuviilulla päällystetyt Puucomp-sisäverhouslevyt 
  • Koivuviilupintaiset sisäovipinnat sekä integroitujen kirjahyllyjen pinnat

Lue lisää Puucompin Ratkaisuista


 

 

Palaa takaisin SURF-referensseihin


Kauppakeskus Itis - Puucomp SURF

SURF-referenssit

Julkisivut, sisäverhous, terassit ja parvekkeet

Tutustu inspiroiviin liike-, toimitila- ja asuinkohteisiin sekä julkisiin rakennuksiin, joiden toteutamisessa olemme olleet mukana yhden tai useamman pintaratkaisun osalta.