Tuotevalikoimassa julkisivut, sisäpinnat ja terassit

Rakennuksen pintoja valittaessa yhteistyö pintaratkaisuja toimittavien valmistajien kanssa vaikuttaa sekä suunnitteluun, toteutukseen että rakennuksen elinkaareen ja sen kustannuksiin. Tarvitsitpa suunnittelu- tai toteutustukea innovatiivisiin julkisivuratkaisuihin, sisäverhouksiin tai terassi- ja parvekelattioihin, saat meiltä enemmän kuin pelkät laatutuotteet. Laajennamme palvelutuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Surf arkkitehtipalvelu auttaa yhdistämään arkkitehdin, rakennuttajan, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja toimittajien ajatukset toimivaksi kokonaisuudeksi logistisia ratkaisuja myöten. Hoidamme teknisen suunnittelun, tuotannon ja logistiikan valvonnan sekä asentajien opastuksen tiiviissä yhteistyössä luottovalmistajiemme kanssa. Paikallisen rakennusliiketoiminnan osaajana vastaamme kumppaneittemme tuotteista kuin omistamme.

Haemme jatkuvasti uusia pintaratkaisuja tuotevalikoimaamme. Ota yhteyttä, jos haluat että tarjoamme nykyaikaisen pintaratkaisutuotteesi osana kokonaispalveluamme Suomen tai Ruotsin markkinoilla.

 

 

SURF tuoteportfolio:


FunderMax SURF Hoas Jätkäsaari Fundermax

FunderMax on arkkitehdin unelma

Kun haluat monipuolisen kevyen julkisivulevyn jonka pintakuvion, perforoinnin ja kiinnitystavan voi valita vapaasti, valitse FunderMax. FunderMax on laminoitu julkisivulevy jolla voit säätää rakennuksen ilmettä lähes rajattomasti. Hehkuvien värien lisäksi voit rakentaa julkisivun ilmeen esimerkiksi digitaalisesta kuvasta.

 

Lue lisää FunderMax-tuotteista >>

 

Prodema ProdEX julkisivu Prodema

ProdEX on moderni puujulkisivu

Aito puujulkisivu, joka kestää aikaa ja säätä. Laminoiduissa ProdEX-ulkoverhoilulevyissä on säänkestävä puuviilupinta joka elävöittää nykyaikaista kaupunkiarkkitehtuuria sekä julkisissa, kaupallisissa että asuinkiinteistöissä.

 

Lue lisää ProdEX-tuotteista >>

puucomp puuviilu surf mid Puucomp

Puucomp on aito akustiikka- ja sisustuslevy

Monipuolinen Puucomp-levy on lämmin ja akustinen ratkaisu vaativiinkin sisäverhouksiin. Voit luoda ainutlaatuisen pintasi valitsemalla sopivimman sadoista sertifioiduista puulajeista ja pintakäsittelyvaihtoehdoista.

 

Lue lisää Puucomp-tuotteista >>

 

surf-puucomp-saga-004582-edited.jpg

Arborline-logo.png

 

ArborLine rimaelementit ja lautapaneelit. Valmiiksi testattuja, modulaarisia ratkaisuja

 

Kolme eri tuotetta erilaisiin käyttötarkoituksiin: Massive, A2 ja Plank. Nämä rimaelementit ja lautapaneelit tuovat hienon ja vaihtelevan lisän julkisten kohteiden verhouksiin. Hyviä vaihtoehtoja etenkin vaativiin akustiikkakohteisiin.

Elementeissä on helposti asennettava modulaarinen rakenne sekä valmiiksi paloluokiteltuja ratkaisuja. Runsaasti materiaali- ja värivaihtoehtoja.

 

Lue lisää ArborLine-tuotteista >>

twinson terassi paljain jaloin

Twinson

Twinson on täydellinen terassiratkaisu

Haluatko siistin ja helppohoitoisen terassin tai parvekelattian? Suomen sääolosuhteet vaativat materiaalilta paljon. Twinson on ainutlaatuinen puukomposiittijärjestelmä, joka sopii sekä urbaaniin ympäristöön että rantamaisemiin. Valitse omasi ilmeikkkäistä väreistä ja kahdesta lautamallista.

 

Lue lisää Twinson-tuotteista >>