ArborLine rimaelementit ja lautapaneelit

Arborline-logo.png

ArborLine - vaihtelua ja viimeisteltyä ilmettä.

ArborLine rimaelementit ja lautapaneelit tuovat lisää vaihtoehtoja rakennusten visuaaliseen ilmeeseen

Puu elää vahvaa nousukautta. Luonnonmukaiset värit ja materiaalit ovat monen suunnittelijan ja rakennuttajan toiveena.
Helpotamme suunnittelua ja toteutusta rimaratkaisujen osalta nyt valmiiksi testatuilla rakenteilla. Uusien tuotteiden valmiusaste on normaaleja rimatuotteita korkeampi, mutta mahdollistaa silti uniikit ratkaisut. ArborLine tuotteet sopivat visuaalisesti ja akustisesti vaativiin kohteisiin.


Kolme eri tuoteryhmää - Massive, A2 ja Plank

ArborLine Massiven -massiivipuurimalliset elementit tuovat vaihtelevaa ilmettä niin ulko- kuin sisätiloihinkin: isoina pintoina ja pikantteina yksityiskohtina. Massivessa voidaan valita rimojen puulaji ja petsi laajasta valikoimasta sekä rimojen leveys vapaasti vaihdellen oman suunnitelman mukaan.

ArborLine A2 -viilupintaiset puurimaelementit sopivat korkeaa paloluokitusta vaativiin sisäverhouskohteisiin. Rimakatoissa päästään myös jopa A-luokan akustiseen tasoon. Elementtien taustakangas viimeistelee siistin ulkonäön. A2-tuotteissa voidaan käyttää aitoja luonnonviiluja, myös värjättyinä, sekä teknisiä viiluja. OneToner -järjestelmä on käytössä kaikissa elementeissä.

Plank -lautapaneelit luovat rimaelementtejä leveämmän ilmeen sisätilaratkaisuihin. Plank-lautapaneeleiissa viimeistelty ulkonäkö varmistetaan kätevillä piilokiinnityslistoilla. Pinnan ilmeen luodaan joko puuviilulla tai kalvopinnoitteella. Runkoon valitaan kuitukipsi tai paloa hidastava MDF.

Rimaelementtien koko ja rimajako ovat joustavasti muutettavissa. Yhdistelemällä rimaelementtejä sisäverhouslevyihin saadaan mielenkiintoista ilmettä eri kohteisiin - myös kaareviin pintoihin.

Kysy lisää SURF Arkkitehtipalvelusta. Meiltä saat hyvän teknisen tuen suunnittelutyöhösi kohteen mukaisesti.

Ota yhteyttä

 

Lataa ArborLine-esitteet!


 

Puucomp - rimaelementit.jpg

 

ArborLine - Rimaelementit

PDF

Arborline-logo.png

ArborLine-toteutuksia


surf-puucomp-saga.jpg

Puucomp_Saga_Congress_3.jpg

Saga Congress Center, Vantaa

ArborLine case: 


Puucomp_case_Saga2.jpg

Saga Congress Center, Vantaa

 

Kansainvälisen Saga Congress Centerin taidokas sisäverhous esittelee suomalaista puusepäntaitoa parhaimmillaan.

Auditorion ja ravintolan erikoiset, massiivisista valkotammirimoista kootut akustiset ja palosuojatut kattoelementit sekä valkotammiviilulla pinnoitetut seinäpanelit toimitti Puucomp. Ratkaisut tilasi ja asensi kokenut Rakenne Tikka Oy.