FunderMax julkisivulevyt

Fundermax

FunderMax-julkisivulevyillä voit muokata rakennuksen ilmettä lähes rajattomasti. Uusi Max Exterior -julkisivupintojen kokonaisuus sisältää peräti 115 värisävyn ja pintakuvion inspiroivan valikoiman, joita yhdistelemällä voidaan toteuttaa ainutlaatuisia julkisivukokonaisuuksia.

Hehkuvien värisävyjen joukosta löytyvät mm. lempeät pastellit ja sähäkät neonvärit. Lisäksi valittavissa on erilaisia materiaaleja muistuttavia pintoja metallista kiveen ja graafisiin kuvioihin. Valmiiden sävyjen lisäksi julkisivukokonaisuus voidaan rakentaa yhdestä tai useammasta digitaalisesta kuva-aiheesta.

FunderMax elävöittää tai uudistaa kätevästi myös parvekkeet ja rakennukseen mahdollisesti tulevat arkkitehtoniset erikoiselementit tai huomionherättäjät.

 

Teknisesti monipuolinen ja toimiva julkisivu

Julkisivun luomaan tunnelmaan vaikuttaa myös valitsemasi levykoko sekä kiinnitysjärjestelmä, joka voi olla joko piilotettu tai tarkoituksella näkyviin jätetty. FunderMax-levyt voidaan myös perforoida tai työstää CNC-jyrsimellä persoonallisen julkisivupinnan viimeistelemiseksi.

Luonnollisesti FunderMax tarjoaa myös kaikki tuulettuvan julkisivun tekniset edut, kuten tehokkaan kosteuden hallinnan sekä parantuneen lämpö- ja äänieristyksen. Korkeapainelaminaatti kestää erinomaisesti pohjoismaiset sääolosuhteet.

 

 

Lataa FUNDERMAX-esitteet alta


FunderMax värivalikoima esite

FUNDERMAX - sävyvalikoima

PDF

Fundermax

FunderMax Exteriors -esite

FUNDERMAX - projektiesite

PDF

Fundermax

FunderMax tekninen esite

FUNDERMAX - tekninen esite

PDF

Fundermax

 

 

Tutustu FunderMax-toteutuksiin

surf referenssi hoas jatkasaari fundermax 4974

surf referenssi hoas jatkasaari fundermax 4985

 

 

Matinkylän metrokeskus

SURFin toimittamia FunderMax-julkisivukohteita


HOAS Jätkäsaari SURF pintaratkaisu

HOAS Jätkäsaari, Helsinki

FunderMax-julkisivu

Paitsi upeaa pinta-arkkitehtuuria, on Jätkäsaaren merenrantakohteessa painotettu myös julkisivun pitkää elinkaarta ja turvallisuutta. Julkisivulevyt on kiinnitetty FunderMaxin Lap Sidings -järjestelmällä.

Matinkylän metrokeskus Fundermax KH- square.jpg

Matinkylän metrokeskus

FunderMax-julkisivu

Espoon Matinkylän metrokeskus on Citycon Oyj:n rakennuttama, mittava palveluiden ja liikenteen kohtaamispaikka suositun Iso Omena -kauppakeskuksen kyljessä. Matinkylän aseman kautta tulee kulkemaan arviolta 30.000 matkustajaa päivittäin, joten tilojen on palveltava niin kiireisiä matkustajia kuin ostoksilla pidempään viihtyviä.