ProdEX puujulkisivu - moderni ja säänkestävä julkisivu

Prodema

Etsitkö luonnollisia ja aitoja kaupunkimaisemaan sopivia julkisivuvaihtoehtoja? Espanjalaisen Prodeman valmistamat ProdEX-laminaattilevyt ovat uudenlaisen julkisivuarkkitehtuurin edelläkävijätuotteita.

Säänkestävissä ProdEX-ulkoverhoilulevyissä aidon puuviilupinnan lämpö ja luonnollinen syykuviointi yhdistyy nykyaikaiseen laminaattipohjalevyyn. Juhlava pintamateriaali tarjoaa mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia julkisivuratkaisuja erilaisiin vaativiin kohteisiin.

Valitse arvokohteisiin sopiva puujulkisivu, joka pitää muotonsa. Voit vaihdella levyjen kokoa ja muotoa ja valita sopivimman sävyn, joka vaihtelee puulajista riippuen.

ProdEX-julkisivurakenteet ovat luonnollisesti tuulettuvia, ja ne eristävät hyvin lämpöä sekä ääntä. Lisäksi julkisivu tasaa lämpötilanvaihteluita ja palosuojattuna lisää myös rakennuksen turvallisuutta.

  

LATAA PRODEX-esite


ProdEx-tuotteet

PRODEX -Tekninen esite

PDF

Prodema

 

 

Tutustu ProdEX-toteutuksiin

Palvelukeskus Majakka Vaasa Prodex 2012 (15)

Palvelukeskus Majakka Vaasa Prodex 2012 (16)

 

 

SURFin toimittamia ProdEX-julkisivukohteita


Palvelukeskus Majakka - ProdEX julkisivu SURF

Palvelukeskus Majakka, Vaasa

ProdEX-julkisivu

Toimiva, valoisa ja viihtyisä palvelukeskus suunniteltiin ja rakennettiin tulevaisuuden huoltokustannukset huomioiden. Julkisivuihin haluttiin puun lämpöä, joka ilahduttaa silmää säästä riippumatta.