Twinson-terassijärjestelmä - puukomposiitti vaatiiviin kohteisiin

Twinson

Twinson on monipuolinen puukomposiittijärjestelmä. Tasalaatuisena, säätä ja käyttöä kestävänä materiaalina se sopii erityisesti kohteisiin, joissa vaaditaan huoliteltua, aina siistiä ulkonäköä. Kahdeksan hillityn värin ja kahden erilevyisen terassilautaleveyden ansiosta Twinson muuntuu tunnelmaan kuin tunnelmaan.

Mukava, pitkäikäinen ja helppo terassi- ja parvekelattia

Laadukas puukomposiitti säilyttää mittansa ja muotonsa – se ei lahoa, halkeile, kieroudu tai sammaloidu ja kestää myös painepesun. Lisäksi Twinson tuntuu mukavalta paljaankin jalan alla, eikä ole liukas edes märkänä. Kahdeksan väriä, kaksi kokoa, kolme erilaista pintaa!

Voit vaikuttaa kohteen ilmeeseen valitsemalla joko 140 mm leveän ja 28 mm paksun Twinson-laudan tai 160 mm/32 mm -vaihtoehdon. Kapean laudan toisella puolella on kapeat ja toisella puolella hieman leveämmät urat. Leveässä Twinson-laudassa on puolestaan rauhallisen aaltomainen kuviointi molemmilla puolilla.

Ammattirakentaja arvostaa myös nopeasti asennettavan, täydellisen järjestelmän tuomaa ajansäästöä. Hyvä terassi on nyt helppo toteuttaa!
 
Katso myös www.twinson.fi

 

Lataa Twinson-esite


Twinson - Yleisesite

TWINSON - Yleisesite

PDF

Twinson

 

 

Twinson-toteutuksia

Lähikuva Twinson terassista kohde 28 Kokkola

Twinson terassi kohde 28 Kokkola

Palvelukeskus Majakka Vaasa Twinson 2012 (3)

1007 resized 600 

 

SURFin toimittamia Twinson-terassikohteita


Palvelukeskus Majakka - Twinson-terassi

Palvelukeskus Majakka, Vaasa

Twinson-terassi

Palvelukeskuksen osittain katettu sisäpiha tarjoaa miellyttävän mahdollisuuden ulkoilemiseen ja virkistäytymiseen. Kovaan ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetun terassin materiaaliksi valittiin Twinson Plus -puukomposiittijärjestelmä.

twinson terassi puukomposiitti paljain jaloin

Lakka Kivitalo Kaj Stenvall, Kokkolan Asuntomessut 2011

Twinson-terassi

Yksityiskodin pelkistetty meriterassi rakennettiin leveistä, aprikoosinvärisistä Twinson Plus -lankuista. Ne luovat perheen terassielämälle rauhallisen ja mukavan, paljaallekin jalalle sopivan pohjan.