<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

puucomp2016logo-383385-edited

Oy Puucomp Ab - pintarakentamista asiantuntemuksella

Oy Puucomp Ab on pohjalaisessa maaperässä kasvanut pintarakentamisen asiantuntija, jonka juuret ovat viilupintaisten sisustuslevyjen suunnittelussa ja tuotannossa. Puucompin perusti seitsemän yrittäjähenkistä puualan ammattilaista vuonna 1987.

Tuemme korkealaatuista arkkitehtuuria

Alusta asti lähtökohtanamme on ollut arkkitehdin idea. Haemme yksilölliset tekniset, logistiset ja asennusta helpottavat ratkaisut yhdessä rakennuskohdetta suunnittelevan arkkitehdin ja muiden osapuolien kanssa.
Sisäpintaratkaisujen toteuttajana hankkimamme kokemus on osoittanut, että kokonaisvaltaiselle palvelulle on kysyntää. Arkkitehdit arvostavat teknistä osaamistamme ja haluamme toteuttaa vaativatkin ideat. 

Sisustuslevyjen aatelia

Puuviilupintaisten sisustus- ja akustiikkalevyjen toimittajana Puucomp kuuluu Pohjoismaiden johtaviin yrityksiin. Puucompin sisäseinä- ja sisäkattorakenteita käytetään mm. vaativissa julkisissa rakennuksissa, liikenneterminaaleissa, toimistoissa, kouluissa, hotelleissa ja kauppakeskuksissa. Suunnittelu ja tuotanto tapahtuu Kristiinankaupungissa pieteetillä, joka yhdistää uuden teknologian ja puusepänperinteen.

Case Sasmox

Teknologiaosaamisemme juuret ovat vahvat. Kehitimme ensimmäisinä liimausteknologian, jolla varmistettiin viilupinnan luotettava kiinnitys puukipsilevyihin. Puucomp valmistikin aikanaan tunnetun Sasmox-tuotemerkin kaikki viilupinnoitetut levyt, kunnes ryhtyi markkinoimaan puusisustusratkaisujen osaamistaan omalla nimellään. 

Laatua, tehokkuutta ja joustavuutta

Kokemuksemme mm. risteilyalusten vaativista sisustuksista on opettanut meidät maksimoimaan tehokkuuden ja minimoimaan tuotteeseen, toimitukseen ja asennukseen liittyvät riskit - sekä huomioimaan pienetkin yksityiskohdat niin tuotteissa kuin toimituksissakin. 

CNC-ohjattuihin työstökoneisiin kytkeytyvä AutoCAD-ohjelmistomme varmistaa tuotteidemme tasaisen korkean laadun. Tuotannonohjausjärjestelmämme valvoo, että jokainen tilaus valmistuu ajallaan  ja että se toimitetaan oikeaan aikaan ja paikkaan. Tiivis yhteistyömme kuljetusliikkeiden kanssa takaa luotettavat toimitukset ovelta ovelle. 
Lisäksi olemme integroineet tarjouslaskennan, valmistuksen, varastoinnin ja logistiikan keskenään.

 Pidän erityisvahvuutenamme teknistä ja toiminnallista luovuutta. Uusien ja innovatiivisten sisustuslevyratkaisujen kehittäminen on intohimomme - ja luottamus asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme parissa on ansaittu kovalla työllä,  - Jari Rajamäki, Puucomp

Ota yhteyttä