Let's create new wood experiences

Puucomp on enemmän kuin tuote - se on elämys. Uusi tapa kokea puun luonnollinen läheisyys. Estetiikan ja toimivuuden harmoninen liitto. Ilo luovuuden rajoja koettelevien sisäverhousideoiden toteutumisesta. Varmuus siitä, että pohjalaisen puusepän sana pitää aina. Tunne yhteistyöstä, jolla rakennetaan ainutlaatuisia tiloja.

 

Tyyliä ja toimivuutta vaativiin sisäverhouskohteisiin

 Aidolla puuviilulla pinnoitettu sisäverhouslevy on ilmaisuvoimaltaan rajaton. Se taipuu mielikuvituksesi mukaisiin sävyihin ja muotoihin. Se kestää käytössä ja mahdollistaa toimivan akustiikan ja paloturvalliset sisäverhoukset sekä seinä- että kattoratkasuihin. Sen voi asentaa ja viimeistellä monella tavalla. Kun haluat luoda ympäristöjä joissa ihmiset viihtyvät, valitse kumppaniksi tuhansia kansainvälisiä ja kotimaisia sisäverhousprojekteja toteuttanut kumppani. 

 


 

Let's create wood experiences

Puucomp-sisäverhouslevyt sopivat ainutlaatuisiin julkisiin kohteisiin, joissa kaikkien yksityiskohtien täytyy olla harkittuja, viimeisteltyjä ja vaadittujen standardien mukaisia. Olipa kyseessä kongressikeskus, konserttisali, toimisto, sairaala tai koulu, huolehdimme siitä että sisäverhoukselta haluttu tunnelma ja laatu toteutuvat.