Valitse aito puuviilupintainen sisäverhouslevy

Voit valita kohteeseen ja tavoittelemaasi tunnelmaan sopivan puuviilupinnoituksen viilukirjastomme esittelemistä tavallisimmista vaihtoehdoista. Näiden lisäksi saatavilla olevat sadat muut viiluvaihtoehdot varmistavat, että tilan tunnelma on juuri sellainen kuin haluat. Puucomp-levyissä käytetyt puuviilut ovat aina alkuperäsertifioituja.

Puucompilta saat myös huipputurvalliset A2-paloluokan täyttävät puuviilupintaiset sisäverhouslevyt. Toteutamme varmalla otteella myös vaativat akustoivat ratkaisut sekä  esimerkiksi erikoisperforoinnit, kaarevat pinnat sekä erilaiset rimakatot ja -seinät sinun ideasi mukaisesti.


Hyödynnä myös muita sisustuslevyjen pintavaihtoehtoja

Saat Puucompin sisustuslevyt myös digiprintattuna tai maalattuna kaikkiin eri väreihin ja kiiltoasteisiin. Lisäksi toteutamme laadukkaat sisäverhouslevyt HPL-korkeapainelaminaattipinnalla. Näin mahdollisuutesi ovat rajattomat, sillä voit valita pintakuvion vapaasti - graafisesta esimerkiksi metallinhohtoiseksi tai kiveksi. Toimitamme myös monipuolisilla teknisillä viiluilla pinnoitetut sisustuslevyt.

Puucomp kuuluu OneTone-kumppaniverkostoon, jolta saat tarvitsemasi sisäpintaratkaisut yhdenmukaisen sävymaailman mukaisesti pinnoitettuina tai maalattuina.

 

Toimivat ja tyylikkäät sisäkatot ja -seinät

Erilaiset akustiikkaperforoinnit, taivutetut muodot sekä pintakäsittelyvaihtoehdot rikastavat sisustusta. Elävyyttä voidaan lisätä myös yhdistämällä halutun kokoisia viilupintaisia, laminoituja ja maalattuja Puucomp-levyjä ja valitsemalla tilan tunnelmaan sopivat reunaprofiilit ja kiinnitystapa. 

Puucomp-sisäverhouslevyt sopivat esimerkiksi kongressikeskuksiin, konserttisaleihin, toimistotaloihin, liikenneterminaaleihin ja muihin julkisiin rakennuksiin kuten kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin ja kirjastoihin - kaikkiin tiloihin, joissa vaaditaan katseet ja käytön kestävää, edustavaa tyyliä.

 

Toimitamme myös erikoistuotteita, kuten viilupinnoitettuja kaluste- ja huonekalukomponentteja.  

 

New Call-to-action