Hyvä akustiikka näkyy ja kuuluu


Akustoidut sisustuslevyt vaimentavat tai ohjaavat tilassa syntyvää ääntä ja jälkikaiuntaa. Sisäverhouslevyjen akustiset ominaisuudet ovat erityisen tärkeitä julkisissa tiloissa, esimerkiksi auloissa, konferenssitiloissa ja konserttisaleissa. Tällaisissa kohteissa myös designin ja akustiikan täytyy toimia yhdessä.

Akustisesti ja esteettisesti korkealuokkainen lopputulos syntyy akustiikkareikien tai -urien avulla. Reikien määrä ja muotoilu riippuu kohteen vaatimuksista. Levyjen taustalle asennettu äänenvaimennushuopa viimeistelee äänimaiseman.


Parempaa akustiikkaa erilaisiin tiloihin


Akustiikkaperforoinnit voidaan toteuttaa sekä viilupintaisiin että korkeapainelaminoituihin tai maalattuihin sisäverhouslevyihin. Näin parempaa akustiikkaa voidaan toteuttaa monella tavalla ja monenlaisiin tiloihin. Reikien muodolla ja asemoinnilla voidaan akustiikan lisäksi luoda mielenkiintoisia visuaalisia efektejä.

 

alpo halme phd"Hyvän akustiikan voi kuulla, mutta se pitää myös pystyä näkemään. Lukemattomien viilutusvaihtoehtojen ansiosta Puucompin akustiikkalevyillä voidaan luoda erilaisia visuaalisia tunnelmia tilan ja tarpeen mukaan. Ja akustiikkareikien huolellisella suunnittelulla taas varmistetaan, että tila kuulostaa juuri siltä miltä pitää."

Alpo Halme, arkkitehti, akustiikan asiantuntija, Ph.D.

 

 

 

 

 

Tutustu erilaisiin akustiikkaperforointivaihtoehtoihin!

 

Esimerkkiperforointi S620 - klikkaa kuvaa ja näet muita vaihtoehtoja!

 

Puucomp akustiikkaperforointi S620