Puuviilulevyillä toteutat upeita sisäverhouksia

Aito puuviilu luo sisustukseen ainutlaatuisen, luonnollisen tunnelman. Puusta valmistettu pinta vaikuttaa myös tutkitusti tilojen viihtyisyyteen ja ihmisten hyvinvointiin. 

Puucomp-levyissä käytetyt puuviilut ovat aina alkuperäsertifioituja. Ne ovat myös ekologinen valinta, sillä yhdestä puukuutiometristä saadaan jopa 1.000 m2 valmista viilupintaa.


Sisäverhouslevyjen viiluvaihtoehdot, pintakäsittelyt, perforointi ja muotoilu


Voit valita kohteeseen ja tavoittelemaasi tunnelmaan sopivan pinnan Puucompin viilukirjaston sisältämistä tavallisimmista viiluvaihtoehdoista. Näiden lisäksi saatavilla on satoja muita viiluvaihtoehtoja, joiden avulla varmistat että tunnelma on juuri sellainen kuin haluat.

Puuviilutetut sisäverhouslevyt voidaan toteuttaa myös digiprintattuina. Näin haluttua kuvaa voidaan käyttää tehosteena kokonaisessa seinäpinnassa tai sen osassa.

Puuviilupintaisen sisäverhouksen ilmaisuvoimaa lisää myös valitsemasi pintakäsittely - esimerkiksi lakkaus, öljykäsittely tai petsaus. Puuviilulevyt saat luonnollisesti myös akustiikkaperforoituina. Toteutamme myös kaarevat ja puurimoista toteutetut sisäverhouspinnat - lue lisää erikoisratkaisuista.

 

Katso Puucompin Viilukirjastosta tavallisimmat viiluvaihtoehdot - kysy myös muita sertifioituja puuviilupinnoitteita!

 


 

Puucomp Viilukirjasto