SURF Arkkitehtipalvelu

- varmista tavoitteiden mukaiset pintaratkaisut

Surf Arkkitehtipalvelu

SURF on Puucompin kehittämä kokonaispalvelu arkkitehdeille ja suunnittelijoille. Lähtökohtana on aina arkkitehdin visio pinnan tunnelmasta, unohtamatta kuitenkaan rakennuttajan edellyttämiä teknisiä ja toiminnallisia vaatimuksia. Tuellamme varmistat haluamiesi visuaalisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutumisen suunnitellessasi erilaisia sisä- ja ulkopintaratkaisuja.

 

Käytä hyväksesi pintaa syvempi tekninen ja logistinen osaaminen

Huolehdimme myös tiiviistä yhteistyöstä rakennusprojektin muiden osapuolien kanssa niin, että tekniset ratkaisut toimivat ja ovat asianmukaisesti sertifioituja ja dokumentoituja. Rakennusvaiheessa vastaamme pintaratkaisujen toimivasta logistiikasta ja asentajien opastamisesta Puucompin huolella kehittämien prosessien avulla.

SURF Arkkitehtipalvelun laatu perustuu Puucompin pohjalaiseen yrittäjähenkeen ja kekseliäiseen insinööritaitoon, tinkimättömään pintarakenteiden osaamiseen sekä paikallisen rakennusliiketoiminnan tuntemiseen. Tutustu SURF Arkkitehtipalveluun saat vahvan kumppanin ideoimiesi pintaratkaisujen tueksi! Pintaratkaisuihin liittyviä juttuja löydät myös SURFin blogista!