Teknisesti viimeistellyt sisäverhousratkaisut

 

Puucompin sisustus- ja akustointilevyt ovat esteettisesti ja akustisesti korkeatasoisia ja sen lisäksi päästö- ja paloluokiteltuja. Tuotteilla on luonnollisesti myös CE-merkintä, ja Puucomp-levyissä käytetyt puuviilut ovat aina alkuperäsertifioituja. Lisäksi tuotteet on helppo ja nopea asentaa esimerkiksi ruuveilla sekä näkyvillä tai piiloon jäävillä alumiinilistoilla. Lue lisää sisustuslevyjen sertifioinneista Surfin blogista!

Noudatathan kuljetus-, varastointi- ja asennustöissä sekä valmiiden sisäpintojen hoidossa aina sisustuslevyn valmistajan käsittely- ja hoito-ohjetta!

Kekseliäät, kauniit ja toimivat sisustuslevyratkaisut syntyvät kokonaisvaltaisesta yhteistyöstä rakennusprojektin eri osapuolien kanssa. Taustalla on vuosikymmenien tekninen ja logistinen osaaminen, jota myös kehitetään jatkuvasti.

 

Visuaalisesti, toiminnallisesti ja teknisesti viimeistelty sisäverhous


Puucomp_Jari_Rajamki.jpg”Meille Puucompissa on tärkeintä, että jokaisen toimittamamme sisustuslevyratkaisun visuaalinen ja tekninen laatu vastaa asiakkaan odotuksia. Laatu merkitsee meille myös täsmällistä toimitusta ja dokumentointia sekä oikean asennustavan varmistamista. Tuotteillamme on kaikki sisäverhoustuotteilta edellytetyt sertifioinnit ja hyväksynnät, ja pidämme ne ajan tasalla.

Vaikka olemme vaatimattomia, pidän erityisvahvuutenamme teknistä ja toiminnallista luovuutta. Uusien ja innovatiivisten sisustuslevyratkaisujen kehittäminen on intohimomme – ja luottamus asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme parissa on ansaittu kovalla työllä.”

 

Jari Rajamäki, Puucomp