Sertifioidut Puucomp-sisustuslevyt ovat helppo ja turvallinen valinta

Puucomp sisustuslevytSisäverhouslevyiltä edellytetään monien teknisten vaatimusten täyttämistä, jotta ne sopivat tarkoitukseensa. Sertifikaattien avulla kaikki rakentamisprojektin osapuolet voivat varmistua siitä, että tuotteet täyttävät kaikki turvallisuus- ja viranomaismääräykset. Sertifioidun tai luokitellun tuotteen voi ostaa huoletta, koska vaatimusten täyttämisestä löytyy viralliset dokumentit.

Puucompin sisustuslevyt on testattu ja sertifioitu monella tavalla

Euroopassa pakollinen CE-merkki ja siihen liittyvä suoritustasoilmoitus kertoo, miten tuote sopii aiottuun käyttötarkoitukseensa. Merkki auttaa myös vertailemaan erilaisten tuotteiden ominaisuuksia.

Suomen ensimmäinen vaativamman A2-paloluokan täyttävä puuviilupintainen sisustuslevy on Puucompin valmistama. Tuote on testattu VTT:llä. Erinomaista palonkestävyyttä osoittava A2-s1, d0 -paloluokka on erityisen kysyttyä julkisissa - ja liikerakentamisen kohteissa.

Päästöluokitusmerkintä ei sinänsä ole sisustuslevyille pakollinen. Puucomp tarjoaa M1-testatut ratkaisut vakiona, jotta sisustukseen olisi aina käytettävissä mahdollisimman päästötön vaihtoehto.

Puucomp sisustuslevytLisäksi Puucomp-levyissä käytetyt puuviilut ovat aina alkuperäsertifioituja. Viilupinnoite on ympäristöä säästävä tapa käyttää eksoottisiakin puulajeja sisustuksessa. Näin yhdestä puukuutiometristä saadaan jopa 800 m2 upeaa pintaa.

Lue lisää sertifioinneista Surfin blogista!

Lataa Puucompin tekninen esite (pdf)