Puucomp on arkkitehdin, rakennuttajan ja asentajan kumppani

Oy Puucomp Ab on pohjalaisessa maaperässä kasvanut pintarakentamisen asiantuntija, jonka juuret ovat viilupintaisten sisustuslevyjen suunnittelussa ja tuotannossa. Puucompin perusti seitsemän yrittäjähenkistä puualan ammattilaista vuonna 1987.

 

Case Sasmox

Teknologiaosaamisemme juuret ovat vahvat. Kehitimme ensimmäisinä liimausteknologian, jolla varmistettiin viilupinnan luotettava kiinnitys puukipsilevyihin. Puucomp valmistikin aikanaan tunnetun Sasmox-tuotemerkin kaikki viilupinnoitetut levyt, kunnes ryhtyi markkinoimaan puusisustusratkaisujen osaamistaan omalla nimellään.

 

Tuemme korkealaatuista arkkitehtuuria

Alusta asti lähtökohtanamme on ollut arkkitehdin idea. Haemme yksilölliset tekniset, logistiset ja asennusta helpottavat ratkaisut yhdessä rakennuskohdetta suunnittelevan arkkitehdin ja muiden osapuolien kanssa.

Sisäpintaratkaisujen toteuttajana hankkimamme kokemus on osoittanut, että kokonaisvaltaiselle palvelulle on kysyntää. Arkkitehdit arvostavat kumppania, jonka tekninen osaaminen yhdistää esteettiset ja toiminnalliset vaatimukset ja varmistaa myös käytännössä laadukkaan lopputuloksen.

 

Sisustus- ja akustiikkalevyjen aatelia

Puuviilupintaisten sisustus- ja akustiikkalevyjen toimittajana Puucomp kuuluu Pohjoismaiden johtaviin yrityksiin. Puucompin sisäseinä- ja sisäkattorakenteita käytetään mm. vaativissa julkisissa rakennuksissa, liikenneterminaaleissa, toimistoissa, kouluissa, hotelleissa ja kauppakeskuksissa. Suunnittelu ja tuotanto tapahtuu Kristiinankaupungissa pieteetillä, joka yhdistää uuden teknologian ja puusepänperinteen.

 

SURF Arkkitehtipalvelu  sisäpinnat julkisivut, parvekkeet ja terassit

Puucomp on kehittänyt erityisesti arkkitehdeille suunnatun kokonaispalvelun. Surf tukee arkkitehdin tavoitteita koko rakennusprojektin ajan. Sisäpintaratkaisujen lisäksi olemme kasvaneet erilaisten julkisivu- ja terassiratkaisujen paikalliseksi asiantuntijaksi. Huolehdimme siitä, että arkkitehdin ideat toteutuvat kumppaniemme tuotannossa, ja vastaamme dokumenteista, logistiikasta ja asentajien tuesta.

Tutustu Surf-arkkitehtipalveluun saat vahvan kumppanin ideoimiesi pintaratkaisujen tueksi!