Laatua, tehokkuutta ja joustavuutta

Kokemuksemme risteilyalusten vaativista sisustuksista on opettanut meidät maksimoimaan tehokkuuden ja minimoimaan tuotteeseen, toimitukseen ja asennukseen liittyvät riskit. Kyky ottaa huomioon pienetkin yksityiskohdat ja kyky oikea-aikaisiin toimituksiin ovat avanneet meille ovet risteilyaluksia rakentavien telakoiden alihankkijoiden eliittiin vuodesta toiseen.

CNC-ohjattuihin työstökoneisiin kytkeytyvä AutoCAD-ohjelmistomme varmistaa tuotteidemme tasaisen korkean laadun. Ja oli kyseessä sitten laiva tai maissa sijaitseva rakennuskohde, valvoo 
tuotannonohjausjärjestelmämme, että jokainen tilaus valmistuu aina ajallaan sovittuun hintaan ja että se toimitetaan täsmällisesti oikeaan paikkaan.

Tiivis yhteistyömme kuljetusliikkeiden kanssa takaa luotettavat toimitukset ovelta ovelle. Kehitämme parhaillaan myös tulevaisuuden seurantajärjestelmiä, jotta tietäisit aina täsmälleen missä tilauksesi kulkee.

Lisäksi olemme ottaneet käyttöön edistyksellisen tuotannonohjausjärjestelmän sekä integroineet 
tarjouslaskennan, valmistuksen, varastoinnin ja logistiikan keskenään. Panostamme myös tehokkuuden parantamiseen niin tuotannossa kuin työmaalla, sekä yhteydenpidossa tavarantoimittajiimme ja asiakkaisiimme.

 

Case Sasmox 

Teknologiaosaamisemme juuret ovat vahvat. Kehitimme ensimmäisinä liimausteknologian, jolla varmistettiin viilupinnan luotettava kiinnitys puukipsilevyihin. Puucomp valmistikin tunnetun Sasmoxtuotemerkin kaikki viilupinnoitetut levyt, kunnes ryhtyi markkinoimaan puusisustusratkaisujen osaamistaan omalla nimellään.

 

Katsetta ja käyttöä kestävät sisustuslevyratkaisut syntyvät kokonaisvaltaisesta yhteistyöstä ja osaamisesta

”Meille Puucompissa on tärkeintä, että jokaisen toimittamamme sisustuslevyratkaisun visuaalinen ja tekninen laatu vastaa asiakkaan odotuksia. Laatu merkitsee meille myös täsmällistä toimitusta ja dokumentointia sekä oikean asennustavan varmistamista.


Vaikka olemme vaatimattomia, pidän erityisvahvuutenamme teknistä ja toiminnallista luovuutta. Uusien ja innovatiivisten sisustuslevyratkaisujen kehittäminen on intohimomme – ja luottamus asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme parissa on ansaittu kovalla työllä.”

Jari Rajamäki, Puucomp