Mitä viilu mahdollistaa nyt? Entä tulevaisuudessa?

Puu on luonnon luoma, ajaton ja monipuolinen materiaali. Sadat viilukirjastomme vaihtoehdot vaaleasta tummaan ja kotoisesta eksoottiseen antavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa sisustuksen juuri sellaisena kuin olit sen ajatellut. Lisää vaihtoehtoja ja tunnelmia tulee myös pintakäsittelystä: valitse esimerkiksi lakattu, petsattu tai vahattu pinta.

Uusi teknologia avaa uusia mahdollisuuksia puuviilujen käytölle esimerkiksi kolmiulotteisilla pinnoilla. Lisäksi jatkuvasti paraneva viilujen laatu mahdollistaa myös uudet, jännittävät ratkaisut. Muista myös tekniset viilut, maalaus ja HPL-laminaatit!

Modernit sisustuslevyratkaisut syntyvät kokonaisvaltaisesta yhteistyöstä ja osaamisesta

”Meille Puucompissa on tärkeintä, että jokaisen toimittamamme sisustuslevyratkaisun visuaalinen ja tekninen laatu vastaa asiakkaan odotuksia. Laatu merkitsee meille myös täsmällistä toimitusta ja dokumentointia sekä oikean asennustavan varmistamista.


Vaikka olemme vaatimattomia, pidän erityisvahvuutenamme teknistä ja toiminnallista luovuutta. Uusien ja innovatiivisten sisustuslevyratkaisujen kehittäminen on intohimomme – ja luottamus asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme parissa on ansaittu kovalla työllä.”

Jari Rajamäki, Puucomp

Lataa PDF Surf Idea Book 2014 - 1/2