<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Café Bra Dag

By Puucomp

Puucomp sisäverhous

Bra Dag Café on uusi, viihtyisä kohtaamispaikka Uumajassa. Se sijaitsee MVG Gallerian -kauppakeskuksessa, jota uudistetaan ja laajennetaan parhaillaan Uumajan keskustassa. Kauppakeskuksessa on tarkoin harkittu valikoima liikkeitä ja kahviloita neljässä kerroksessa.

Uusi kahvila sisustettiin Puucompin sisäverhouslevyillä, jotka on viimeistelty eksoottisella, kovalla ja koristeellisella Wengellä pinnoitetulla teknisellä viilulla. Sisäverhouslevyt Bra Dag Caféen valitsi kohteen suunnitellut Tirsén & Aili Arkitekter arkkitehti Martin Hällerin johdolla.

 

Martin ihastui Puucomp-levyjen huolelliseen viimeistelyyn. Hänen mukaansa Puucomp oli myös erittäin palvelualtis, kun levyjen lopullista designia sekä asentamista yksinkertaistavia teknisiä yksityiskohtia hiottiin yhdessä.

 

Myös kahvilan omistaja ja asiakkaat ovat tyytyväisiä uuteen sisustukseen, jossa tyylikäs kokonaisuus syntyy seinälevyjen, lattian sekä muiden yksityiskohtien yhteen sopivasta ilmeestä. Materiaalien yhdistelmä luo kahvilaan miellyttävän ilmapiirin.

 

Laatutuotteiden lisäksi Puucompin eduksi nousi se, että levyt tuotettiin ja toimitettiin todella nopeasti suoraan Kristiinankaupungissa sijaitsevalta tehtaalta. Ei siis ole yllätys, että Martin Häller suunnittelee jo muidenkin MVG Gallerian osien sisustuamista Puucompin aidolla puuviilulla päällystetyillä sisäverhouslevyillä.

Café Bra Dag

  • Arkkitehti Martin Hällerin
  • SURF tuotteet Tekniset Wenge-viilulla päällystetyt Puucomp-sisäverhouslevyt
  • SURF palvelut
    Tekninen ja toiminnallinen suunnittelutuki
    Tuotannon, laadun ja toimitusten valvonta
    Dokumentointi ja asennustuki

Galleria