Lakka Kivitalo, Kokkola

By Twinson

Puucomp sisäverhous ja Twinson terassi

Vuoden 2011 Kokkolan Asuntomessujen pääkohde oli Lakka Kivitalo Kaj Stenvall. Yksityiskodissa estetiikka ja akustiikka ratkaisivat tärkeimpien oleskelutilojen kattomateriaalin. Meriterassin materiaaliksi valittiin tammilankkua muistuttava kestävä ja jyhkeä puukomposiittijärjestelmä Twinson Terrace +.

 

Tavoiteltu ainutlaatuinen tunnelma ja pehmeä äänimaisema kodin olohuoneessa ja vanhempien makuuhuoneessa syntyi Puucompin tammiviilupintaisilla ja akustiikkarei’itetyillä sisustuslevyillä. Messutalon suunnitteli kajaanilainen arkkitehti Jukka Haataja, ja sisustuksesta vastasi kokkolalainen designer Maria Kivijärvi.

 

Viilupintainen, akustisesti korkealaatuinen kattojärjestelmä sopii myös uniikkeihin yksityiskoteihin. Tämäkin projekti suunniteltiin yksilöllisesti haluttujen visuaalisten ja toiminnallisten ominaisuuksien mukaan, millintarkkaa mitoitusta ja kohteeseen hienosäädettyä asennusjärjestelmää unohtamatta.

 

Avaran kodin aidolla tammella täydennetty tunnelma jatkuu olohuoneesta suoraan näkyvällä meriterassilla. Leveät, vaaleat Twinson Terrace + -laudat muistuttavat olohouneen tammilankkulattiaa. Pelkistetty, helppohoitoinen ja tyylikäs Twinson-terassi sisustettiin messujen ajaksi rennosti ja helposti muunneltavaksi. Sisustuksen suunnitteli koko messukohteeseen Maria Kivijärvi.

Palase ravintola

  • Arkkitehti Jukka Haataja, sisustus Maria Kivijärvi
  • SURF tuotteet tammiviilupintaiset, akustiset Puucomp-sisäkattolevyt
    puukomposiittiterassi Twinson Plus -terassijärjestelmällä
  • SURFpalvelutTekninen ja toiminnallinen suunnittelutuki
    Tuotannon, laadun ja toimitusten valvonta
    Dokumentointi ja asennustuki

Galleria