Lilla Alby - koulu

By Puucomp

 Puucomp-sisäkattolevyt 

 

Koulun laajennusosaan valittiin puuviilupintainen sisäverhous 


Lilla Albyn koulu Ruotsin Sundbybergissä on saanut Puucompin toimittaman koivuviilulevyillä toteutetun sisäverhouksen. Suurin osa sisäverhouksesta toteutettiin akustiikkaperforoituna. Uudisrakennuksen on suunnitellut Marge arkitekter Tukholmasta.

Koululaisia ilahduttaa erityisesti taiteilija Aleksandra Stratimirovicin vaikuttava valoinstallaatio, joka nousee hienosti esiin vaalea koivupinta taustanaan.

Uuden 420 oppilasta ja 50 opettajaa palvelevPuucomp - puuviilu Lilla Albyan koulurakennuksen design ja teknologiset ratkaisut täyttävät Ruotsin Green Building Councilin kriteerit. Vanhan ja uuden koulurakennuksen sekä kuntosalin välille on rakennettu lasiseinäinen yhdyskäytävä. Koulun laajennusosaan mahtui myös uusi kirjasto-kokoustila. Laajennusprojekti on saanut ympäristöluokituksen Miljöbyggnad Gold.

 

Lue lisää kohteesta ruotsiksi!

Lilla Alby - Koulu

  • Arkkitehti Marge Arkitekter - Taideteos Aleksandra Stratimirovic
  • Surf tuotteet Pyökkiviilulla päällystetyt Puucomp-sisäkattolevyt otsalevyineen ja reunalistoineen
  • Surf palvelut
    Tekninen ja toiminnallinen suunnittelutuki
    Tuotannon, laadun ja toimitusten valvonta
    Dokumentointi ja asennustuki

Galleria