<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Neste Oil pääkonttori, Espoo

By Puucomp

Puucomp sisäverhous

Neste Oilin pääkonttori on näyttävä toimistorakennus, joka rakennettiin muiden kansainvälisten suuryritysten, kuten Nokian ja Koneen, läheisyyteen meren rannalle Espooseen. 

Alueen nimi on Keilalahti High-Tech Hub.

 

Kohteen suunnitteli arkkitehti Erkki Karonen Gullichsen Vormala Arkkitehdeista. 

Erkki-karonen-neste

 

Tavoitteena oli luoda nykyaikainen ja selkeä, Neste Oilin yrityskulttuuria heijastava toimistomiljöö, jossa työnteko olisi sekä mukavaa että tehokasta. Käytetyt materiaalit ovat suomalaisia: lakatut Puucomp-tammipaneelit antavat luonnollisen ja harmonisen vaikutelman puhtailla linjoillaan. Lisäksi valaistuksen suunnittelussa kiinnitettiin huomiota erityisesti energiatehokkuuteen.


Koska hanke oli varsin mittava, alkuvaiheessa koeasennettiin yhden kokoushuoneen paneelit, jotta nähtäisiin miltä arkkitehdin valitsema suorasyinen tammi näyttää tässä ympäristössä. Samalla hiottiin teknisiä yksityiskohtia, kuten paneeleiden ja ikkunoiden saumoja. Koko toimistotalon sisätiloihin tarvittiin 3000 m2 korkealaatuista sisustuspaneelia.

 

Neste Oil pääkonttori

  • Arkkitehti Erkki Karonen
  • Surf tuotteet Lakattu tammiviilupintainen Puucomp-sisäverhouslevy reunalistoineen
  • Surf palvelut
    Tekninen ja toiminnallinen suunnittelutuki
    Tuotannon, laadun ja toimitusten valvonta
    Dokumentointi ja asennustuki

Galleria