<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pyhäjärven terveyskeskus

By FunderMax

FunderMax julkisivulevyt

 

Pyhäjärven kunnalle uusi terveyskeskus on ollut suurinvestointi. Saman katon alle muuttaa terveyskeskuksen lisäksi runsaasti muita terveysalan yksiköitä.Toiminnallisuus on ollut tärkeässä osassa rakennuksen suunnittelussa, ja myös henkilökunta on voinut vaikuttaa suunnitelmiin. Sisäilma-asiat ovat olleet tapetilla vanhan rakennuksen ongelmien vuoksi. Uusi rakennus otettiin käyttöön syksyllä 2016 ja piha-alueet viimeistellään vielä vanhojen rakennusten purkamisen jälkeen syksyllä 2017. Kohteen suunnittelusta vastasi Arkkitehtitoimisto Lukkaroinen Oy.

 

Terveyskeskuksen tilat sijoittuvat korkean keskusaulan ympärille.Muille toiminnoille varatut siivet rajaavat suojaisia sisäpihoja. Kohteen julkisivuissa on käytetty vaaleaa poltettua tiiltä sekä punaista, FunderMaxin Scaleo-julkisivulevyä. Sen käyttö jatkuu sujuvasti myös sisätiloissa. Scaleo on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita - niin vaihtelevia sääolosuhteita kuin kovaa käyttöäkin.Tässä vaakalimilauta-ratkaisussa on helppo piilokiinnityssysteemi, joka nopeuttaa levyjen asennusta ja luo viimeistellyn ilmeen. 

Scaleo-julkisivulevyt sopivat hyvin suomalaiseen arkkitehtuuriin. Pyhäjärven kohteessa FunderMax-julkisivulevyjä löytyy myös ulkona alakatoista.Talon sisällä on viihtyisyyttä lisäämään käytetty 250 m2 Puucompin akustoituja, tammipintaisia sisustuslevyjä niin ison keskusaulan kuin neuvolankin alakattolevyinä.

Pyhäjärven terveyskeskus

 • Arkkitehtitoimisto Lukkaroinen Oy
 • SURF tuotteet
  FunderMax punaiset Scaleo-julkisivulevyt, osin myös sisäseinissä.
  FunderMax julkisivulevyt alakatoissa.
  Sisätiloissa Puucompin tammipintaiset akustiikka sisustuslevyt
 • SURF palvelut
  Tekninen ja toiminnallinen suunnittelun tuki
  Tuotannon, laadun ja toimituslogistiikan toteutus ja valvonta
  Dokumentointi ja asennustuki

Galleria