Bra Dag Café, Umeå - Puucomp innerväggsbeklädnad

Umeå Bra Dag Cafe Puucomp

Bra Dag Café är en ny, trivsam träffpunk i Umeå. Caféet ligger i MVG Gallerian som genomgår en omfattande renovering och ombyggnation mitt i Umeå centrum. Gallerian har en genomtänkt blandning av butiker och caféer i fyra plan.

Det nya caféet har inretts med Puucomp väggpaneler med en hård och dekorativ teknisk faner av exotisk Wenge. Väggbeklädnaden till Bra Dag Café valdes av Tirsén & Aili Arkitekter med Arkitekt Martin Häller i spetsen.

Martin gillar den fina finishen i Puucomps paneler. Dessutom menar han att Puucomp har varit mycket tjänstvilliga när det kommer till tekniska lösningar som förenklat montaget och möjliggjort den önskade designen.

Caféägaren och de fikande kunderna är mycket nöjda med den nya inredningen, som utgör en stilig helhet med väggpanelerna i samspel med golvet och andra detaljer. Kombinationen har gett caféet en härlig atmosfär.

Ett annat stort plus är att Puucomp kunde producera och leverera panelerna från fabriken i Kristinestad, Finland, väldigt snabbt. Inga överraskningar, Martin Häller har redan planer på att inreda andra delar av MVG Gallerian med Puucomps inderningspaneler av äkta träfaner.

Referensbilder från Umeå Bra Dag Café

Umeå Bra Dag Cafe Puucomp 

Umeå Bra Dag Cafe Puucomp

Umeå Bra Dag Cafe Puucomp

Umeå Bra Dag Cafe Puucomp

Umeå Bra Dag Cafe Puucomp

 

Tjänster och produkter som använts i projektet


mid surf palvelut

SURF-tjänster

  • Tekniskt och funktionellt planeringsstöd
  • Övervakning av produktion, kvalitet och leveranser
  • Dokumentering och monteringsstöd
Bra Dag Cafe Umeå Puucomp

SURF-produkter

  • Puucomp-inredningsskivor med teknisk faner av exotisk Wenge 

Läs mer om  Puucomps Lösningar


 

 

Tillbaka till SURF-referenser


Kauppakeskus Itis - Puucomp SURF

SURF-referenser

Fasader, innerväggsbeklädnad, terrasser och balkonger

Läs om inspirerande affärs-, kontors- och bostadsobjekt och offentliga byggnader där vi har bidragit med en eller flera ytskiktslösningar.