Hotelli Golden Tulip

Ett nära kundförhållande, samarbete med arkitekten samt högklassiga och kostnadseffektiva lösningar som styrka.

golden tulip P1000380

 

"Arkitekten ville imitera en brädvägg med 20 cm breda skivor. Vårt förslag var att använda 60 cm breda skivor – då spår gjordes med 20 centimeters mellanrum såg skivorna ut så som de skulle, men var enklare och snabbare att montera. Detta minskade kostnaderna betydligt. Trettio år av branscherfarenhet och tio år av samarbete med Puucomp innebär att vi hittar snabbt nya lösningar som gör monteringen av skivorna ännu effektivare. Vi beklädde bland annat brandhämmande dörrar med fanerade aluminiumskivor.

Golden Tulip Inn var en entreprenad på 1 600 m2 som är rätt typisk för oss. I projektet ingick allt som hör till ett bra projekt – ett nära kundförhållande och samarbete med arkitekten, samt högklassiga, smarta och kostnadseffektiva lösningar. Utan att glömma att skivorna levererades till byggplatsen vid exakt rätt tidpunkt."

Tony Ståhl 
Kvalitetsbygg och Inredning AB

 

golden tulip P1000365

 

Golden Tulip Inn Delft

Hotellet Delft Tulip Inn i Holland ägs av IKEA:s moderbolag Inter IKEA Systems B.V. För verksamheten ansvarar Golden Tulip Hospitality Group som besitter över 900 hotell i 50 länder. Hotellets 140 rum står speciellt till förfogande för gästerna vid IKEA Concept Center. I det intilliggande Concept Center finns övnings- och utbildningsutrymmen samt ett helt varuhus där personalen vid det världsberömda IKEA kan testa sitt kunnande och lära sig nya arbetsmetoder. I de nordiskt inredda hotellrummen har man försökt uppnå en så hemmalik stämning som möjligt.www.tulipinndelft.nl

 

golden tulipP1000396

Tjänster och produkter som använts i projektet


mid surf palvelut

SURF-tjänster

  • Tekniskt och funktionellt planeringsstöd
  • Övervakning av produktion, kvalitet och leveranser
  • Dokumentering och monteringsstöd
surf.3jpg.jpg

SURF-produkter

  • Träfanerade Puucomp inredningspaneler med spår

Läs mer om  Puucomps Lösningar


 

 

Tillbaka till SURF-referenser


Kauppakeskus Itis - Puucomp SURF

SURF-referenser

Fasader, innerväggsbeklädnad, terrasser och balkonger

Läs om inspirerande affärs-, kontors- och bostadsobjekt och offentliga byggnader där vi har bidragit med en eller flera ytskiktslösningar.