Västerås Stadsbyggnadskontor, Västerås - Puucomp inredningsskivor

Västerås Stadsbyggnadskontor Puucomp

Stadsbyggnadskontoret i Västerås har helrenoverats med Puucomp inredningspanel. I leveransen ingår förutom björk fanerad väggpanel, även faner till dörrar och material till de integrerade bokhyllorna i samma utförande. 

Direktör Lotta Lindstam från Urban Development Department i Västerås Stad berättar om visionerna om hur det nya kontoret skulle utformas: “Vår vision var ett kontor, där vi kom närmare varandra; närmare både i uppmätt och upplevt avstånd. Ett transparent kontor där vi blir synliga för varandra, och samtidigt en miljö där man finner arbetsro och kan koncentrera sig på de individuella arbetsuppgifterna.”

Harmonisk och funktionell inredningen

För att på bästa sätt uppfylla kundkraven, är alla trädetaljer till inredningen utförda i en helhet. Väggpanel, dörrar och hyllor harmoniserar då de är tillverkade av samma träslag – och i det närmaste samma trädstam.

Lotta Lindstam är nöjd: “Vi önskade lekfullhet, samtidigt som en genomtänkt anpassning till Västerås stads stilrena stadshus är nödvändig. Ett kontor som både är modernt och tidlöst. Materialen skall skapa varmt ljus och öppenhet. Vi sökte också efter lugn och harmoni i inredningen. Ljudmiljön är en viktig arbetsmiljöfråga för oss. God gestaltning skulle genomsyra alla val.” 

“Användarvänlighet, då ytorna är begränsade, var avgörande. Ljud och ljus med god gestaltning är centrala funktioner för oss. Vi stortrivs!”

Referensbilder från Västerås Stadsbyggnadskontor

Västerås Stadsbyggnadskontor Puucomp 

Västerås Stadsbyggnadskontor Puucomp

Västerås Stadsbyggnadskontor Puucomp

Västerås Stadsbyggnadskontor Puucomp

 

 

 


 

  

Tjänster och produkter som använts i projektet


mid surf palvelut

SURF-tjänster

  • Tekniskt och funktionellt planeringsstöd
  • Övervakning av produktion, kvalitet och leveranser
  • Dokumentering och monteringsstöd
Västerås Stadsbyggnadskontor Puucomp

SURF-produkter

  • Björkfanerbeklädda Puucomp-inredningsskivor
  • Björkfanerskivor för dörrar och integrerade bokhyllor                    
 Läs mer om  Puucomps Lösningar

 

 

Tillbaka till SURF-referenser


Kauppakeskus Itis - Puucomp SURF

SURF-referenser

Fasader, innerväggsbeklädnad, terrasser och balkonger

Läs om inspirerande affärs-, kontors- och bostadsobjekt och offentliga byggnader där vi har bidragit med en eller flera ytskiktslösningar.