Fasader

En lätt och ventilerande fasadkonstruktion är energieffektiv och uttrycksfull. Med väderbeständiga fasadmaterial kan du skapa liv och variation även på stora ytor. Tillsammans med dig hittar vi en lösning för urbana objekt: offentliga utrymmen och byggnader, affärs- och kontorslokaler samt bostadshus.

När man väljer fasadyta krävs både känsla och kunskap. Materialet och det tekniska genomförandet påverkar inte bara de direkta byggkostnaderna, utan även det framtida underhålls- och reparationsbehovet och byggnadens driftkostnader.

Men oroa dig inte för detta. Du kan ägna dig åt att kombinera olika material, färger och mönster och lugnt överlåta planeringen av de tekniska lösningarna och monteringsansvaret till Surf arkitekttjänst. Då får du tid och energi över att utveckla nya idéer.

 

 

SURF arkitekttjänsts fasader


FunderMax SURF Hoas Jätkäsaari Fundermax

FunderMax – arkitektens dröm

Vill du ha en mångfasetterad, lätt fasadskiva med många olika mönster-, perforerings- och monteringsalternativ? Välj FunderMax! FunderMax är en laminerad fasadskiva som ger dig närmast oändliga möjligheter att variera byggnadens karaktär. Du kan välja mellan sprakande färger eller skapa fasadens framtoning med digitala bildmotiv.

 

Läs mer >>

 

Prodema ProdEX julkisivu Prodema

ProdEX – en modern träfasad 

En genuin träfasad som står emot både väder och tidens tand. Den laminerade ProdEX-fasadskivan har en väderbeständig faneryta som ger liv åt såväl offentliga som kommersiella fastigheter och bostadshus i den moderna stadsarkitekturen.

 

Läs mer >>

arborline.png

Arborline-logo-155928-edited.png

 

ArborLine Massive ger variation och nyanser i det visuella utseendet

Det färdiga massivträelementet är ett uttrycksfullt och elegant tillägg för beklädnad av ytterväggar. I ArborLine kan ribbfördelningen och -storleken väljas fritt. Använd exempelvis olika träslag för att framhäva detaljer. Du kan även välja olika slags ytbehandlingar samt vid målning färgerna enligt One Tone -systemet. Även för kurvade objekt.

 

Läs mer >>


 

 

Fasader som är levererats av SURF


HOAS Jätkäsaari SURF pintaratkaisu

HOAS Busholmen

FunderMax-fasad

I de havsnära objekten på Busholmen har man satsat både på snygg ytarkitektur och på en lång livscykel och hög säkerhet. Fasadskivorna har fästs med Lap Sidings-systemet från FunderMax. Läs mer

Palvelukeskus Majakka - ProdEX julkisivu SURF

Servicecentret Fyren

ProdEX-fasad

Det funktionella, ljusa och trivsamma servicecentret utformades med hänsyn till framtida underhållskostnader. Man ville ha en fasad med trämaterialets värme, som är behagligt för ögat oavsett väder. Läs mer