Terrasser och balkonger

Den högklassiga träkompositen passar utmärkt som golvmaterial till terrasser och balkonger i krävande objekt. Oavsett om utrymmet används i offentligt, kommersiellt eller privat syfte är golvlösningen väl värd pengarna tack vare egenskaper som gör golvet lättskött och tåligt mot både väder och slitage samtidigt som det ser välvårdat ut.

Terrassystemet som används för professionellt bruk är enkelt att montera och demontera. De många färgalternativen och modellerna glädjer såväl arkitekten som slutanvändaren, och gör det möjligt att skapa unika, tåliga golvytor som inte bara är snygga utan också känns sköna att gå på.

 

SURF arkitekttjänsts terrassystem


twinson terassi paljain jaloin

Twinson

Twinson – en komplett terrasslösning

Vill du ha ett stilrent och lättskött material till terrassen eller balkonggolvet? Vårt nordiska klimat ställer höga materialkrav. Twinson är ett unikt träkompositsystem som passar lika bra i urbana miljöer som på stranden. Välj bland flera uttrycksfulla färger och två brädmodeller.

 

Läs mer >>


 

 

Twinson-terrasser som levererats av SURF


Palvelukeskus Majakka - Twinson-terassi

Servicecentret Fyren, Vasa

Twinson-terrass

På servicecentrets delvis takförsedda innergård är det bekvämt med en stunds avkoppling utomhus. Terrassen ska tåla hårt slitage året runt och därför valde vi träkompositsystemet Twinson Plus.

Läs mer >>

twinson terassi puukomposiitti paljain jaloin

Lakka Stenhuset Kaj Stenvall, Karleby bostadsmässa 2011

Twinson-terrass

Privatbostadens stilrena havsterrass byggdes av breda, aprikosfärgade Twinson Plus-plankor. De skapar en rofylld grund för familjens uteliv och känns sköna även barfota.

Läs mer >>